Gryaab söker ingenjörsstudent för sommarjobb inom avloppsreningsteknik

Gryaab jobbar för ett renare hav! Det är vi på Gryaab som tar hand om avloppsvattnet från Ale, Göteborg, Härryda, Kungälv, Lerum, Mölndal och Partille. Vi tar bort en stor del av de näringsämnen som bidrar till övergödningen i havet och återför det i kretsloppet i form av biogas och behandlat slam. Det renade vattnet släpps ut i Göta älv och får rinna vidare till havs. Sedan starten 1972 har bolaget gjort miljösatsningar på miljarder kronor i tunnlar och reningsverk. Det har gjort att regionens vattendrag befriats från utsläpp av avloppsvatten och har bidragit till ett renare hav. Gryaab har i dag 100 tillsvidareanställda och omsätter cirka 360 miljoner kronor. Gryaab är en modern och helautomatiserad anläggning.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att jobba med ett projekt för att förbättra processerna inom avloppsrening. Jobbet innebär arbete på anläggningen samt provtagning och enklare analyser på lab.

Kvalifikationer:

Du studerar till högskole- eller civilingenjör och vi ser det som meriterande om utbildningen är inom exempelvis bioteknik, kemi eller väg-och vatten.

Förutom intresse och kunnande, lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Vi ser gärna att du har en analytisk och problemlösande förmåga, då du förväntas att aktivt försöka lösa de problem du ställs inför på ett kreativt och lösningsorienterat sätt. Du har även en god skriftlig förmåga då de ordinarie anställda kommer att ta del av dina rapporter.
Självklart är det även meriterande om du har ett intresse för samhällsbyggnads-, miljö-, avlopps- och vattenfrågor. Vi ser gärna såväl kvinnliga som manliga sökanden.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2019-06-11 eller enligt överenskomelse.
Tidsbegränsat till: 2019-08-16

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-13
Referensnummer: ISS18

Upplysningar lämnas av:

Ola Fredriksson
Gruppchef
Telefon: 031-64 74 18

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster