Leg. Sjuksköterska inom funktionshinder

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Vård- och omsorgsförvaltningen med sina ca 1500 medarbetare är en av förvaltningarna i Mölndals stad och omfattar äldreomsorg, funktionshinder och hemsjukvård.


Arbetsuppgifter:

Område hemsjukvård söker nu en legitimerad sjuksköterska för dagtjänstgöring gentemot patienter inom LSS-boende i Mölndals stad.

Du kommer att vara en del i ett team med duktiga sjuksköterskor som tillsammans arbetar för verksamhetens mål. Du kommer ansvara för bedömning och planering av specifika hälso- och sjukvårdsinsatser för varje patient och ha ett PAS-ansvar. Du arbetar konsultativt, hälsofrämjande och förebyggande samt bidrar till samverkan kring den enskilde patienten.

Vi erbjuder en lugn och trygg introduktion. I Mölndals stad har vi ett generöst friskvårdsbidrag och under 2018 gjordes en speciell lönesatsning på sjuksköterskorna.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med specialistutbildning i psykiatri.

Du förstår vikten av samarbete och du har ett gott bemötande mot både brukare, anhöriga och kollegor. Som person är du positiv, har engagemang och initiativförmåga.

Du är flexibel och har förmåga att prioritera. Vidare krävs datavana samt B-körkort.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Måndag till fredag tjänst med heltidsmått 40 timmar/vecka. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-21
Referensnummer: A849753

Andra uppgifter:

Inom vård- och omsorgsförvaltningen pågår ett aktivt arbete för att kunna erbjuda medarbetare önskad sysselsättningsgrad i syfte att minska de ofrivilliga deltidsanställningarna. I de fall annonsering gäller en deltidstjänst är vår ambition att på sikt ge möjlighet till utökad sysselsättningsgrad.

Vid rekrytering beaktar vi mångfaldsperspektivet för att få en bättre spegling av vår verksamhet.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-693 693.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Mölndals stad har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Irene Heller
Enhetschef
Mobiltelefon: 0767-88 75 98

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster