Fritidspedagog, Lekstorpsskolan, Lerums kommun

Du som är utvecklingsbenägen och vill jobba i team, helt i linje med läroplanens intentioner, kommer att känna Dig inspirerad och utmanad på Lekstorpsskolan.

Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Gråbo är en mycket naturskön del av Lerums kommun. Hit tar Du Dig från Göteborgs centralstation med exempelvis tåg och buss, Gråbosnabben, Orange Expressbuss eller via E20, RV190.

Arbetsuppgifter:

Vi söker en fritidspedagog till ett av våra F-3-arbetslag. Som en del av ett kreativt team, kommer Du att ansvara för att eleverna tillägnar sig de förmågor som återfinns i läroplanen för fritidshemmet. Arbetslaget är kärnan i vårt arbete och på Lekstorpsskolan har Du alltid kollegorna som stöd i stort och smått.

Du är en kreativ pedagog som är van att alltid sätta eleven i fokus och Du skapar en miljö som gör eleverna motiverade och nyfikna samt inspirerar deras egna inre drivkraft. Du som gillar att arbeta i team och som vill utveckla elevernas förmågor och kunskaper utifrån ett omvärldsperspektiv, passar perfekt för den här tjänsten!

Kvalifikationer:


Du ska vara väl förtrogen med styrdokumenten och ha dokumenterat god förmåga att möta alla elever genom att förändra Ditt bemötande och lärmiljön.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2019-03-04

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-15
Referensnummer: A840038

Andra uppgifter:

Lerums kommuns vision att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar cirka 3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp

Upplysningar lämnas av:

Martina Skogberg
Rektor
Mobiltelefon: 0302-52 17 18
E-post: martina.skogberg@lerum.se

Björn Olsson
Rektor
Telefon: 0736-84 44 42
E-post: bjorn.olsson@lerum.se

Fackliga företrädare:

Linda Nilsson
Grundskollärare
Telefon: 0302-52 17 82
E-post: linda.nilsson@lerum.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster