Förskollärare/ Lärare till förskoleklass på Bosgårdsskolan

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Bosgårdsskolan är en F-3 skola som ligger centralt placerad i Mölndal som har ca 260 elever . Vi har nära till skog och mark och alla kommunikationer.

Arbetsuppgifter:

Vi söker en Förskollärare alternativt grundskollärare mot yngre åldrar till vår förskoleklass gul på Bosgårdsskolan. I förskoleklass undervisar alltid två pedagoger. På skolan finns totalt tre förskoleklasser. Du kommer ingå i ett glatt och tryggt team om sex legitimerade förskollärare som har ett väl upparbetat samarbete och gemensamma schemalagda konferenser.
Du är genuint intresserad av hur lärandet går till och tillsammans med arbetslaget utvecklar du en god lärandemiljö för alla barn. Här arbetar vi med att se alla våra elever varje dag och möter dem där de befinner sig. Vi erbjuder eleverna en trygg miljö, varierad och strukturerad undervisning i all vår verksamhet d.v.s. förskoleklass, fritids och skola med ett aktivt arbete för att var och en skall känna sig nyfiken och utmanad.
Vi skapar goda förutsättningar för lust och lärande och framtidstro bland annat med hjälp av olika digitala verktyg som datorer och ipads. Vi är en aktiv skola med planerad, organiserad rörelse varje dag. Vårt mål är 100 % måluppfyllelse för alla våra elever. I vårt elevhälsoteam har vi tillgång till två specialpedagoger som följer eleverna från förskoleklass till årskurs tre med kartläggning av deras speciella behov. Vilket innebär att vi tidigt kan skapa en lärmiljö som främjar alla elevers lärande.
Läs gärna mer på vår hemsida;
http/www.molndal.se/medborgare/utbildningochbarnomsorg/grundskola/bosgardsskolan.416eccs66132d06f521880008962.html

Kvalifikationer:

Lärarexamen mot yngre åldrar/förskollärarexamen. Du är engagerad, ansvarsfull och har lätt för att samarbeta med både elever, kollegor och föräldrar och du tycker om att ta egna initiativ.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-03-01

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-25
Referensnummer: A841811

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-693 693.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Ulrika Björk
Biträdande rektor
Mobiltelefon: 0728-625393
E-post: ulrika.bjork@molndal.se

Ingela Borén
Rektor
Telefon: 031-3159417/0707-701417
E-post: ingela.boren@molndal.se

Fackliga företrädare:

Lärarförbundet
Telefon: 031-27 09 09
E-post: lararforbundet@molndal.se

Lärarnas riksförbund
Telefon: 031-27 37 01

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster