Är du vår nya avdelningschef inom funktionshinderområdet?Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Arbetsuppgifter:

Vi söker avdelningschef för delat ledarskap med nuvarande avdelningschef inom funktionshinderområdet, då såväl målgruppen som området växer. Tillsammans har ni ett gemensamt ansvar för helheten, där ni har egna ansvarsområden, varför det är bra om du trivs med att arbeta i team, såväl som självständigt. Rollen inkluderar också nära samarbete med avdelningen för bistånd och hälsa samt med äldreomsorgen, för att möta kommande utmaningar. Din roll samverkar även med kommunens övriga verksamheter samt med Västra Götalandsregionen.

Vi erbjuder dig ett inspirerande och utmanande uppdrag. Med intresse och engagemang driver du och deltar i förändringsarbete på kort och lång sikt tillsammans med kollegor och medarbetare med stort fokus utveckling och framåtanda. Du har även en självklar plats i förvaltningens ledningsgrupp. Du kommer att arbeta strategiskt och samtidigt agera operativt, så kommunens uppdrag leds mot uppsatta mål på ett optimalt sätt.
Genom närvaro, ett coachande förhållningssätt och regelbundna medarbetarsamtal uppmuntrar du de chefer du leder till engagemang, arbetsglädje och utveckling. Ditt uppdrag är även att omvärldsbevaka, driva fram och samverka kring en stor bredd av inriktningar. Som avdelningschef inom funktionshinderområdet är du viktig för våra invånare och för vår framtid.

Tjänstens innehåll kan komma att förändras över tid i samråd med förvaltningschef och nuvarande avdelningschef inom funktionshinder.

Kvalifikationer:

Den person som vi söker är en tydlig ledare med gedigen, bred erfarenhet inom vård- och omsorg, då vi rör oss inom socialpsykiatri, personlig ass, boende och sysselsättning liksom barn och unga. Du delar vår vision om att medarbetare ska känna att de har stort mandat och förtroende att förbättra verksamheten tillsammans.

Du har adekvat högskoleexamen inom området, alternativt annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du är engagerad och ser det som en självklarhet att arbeta inom givna ekonomiska ramar. Du vill bidra till utveckling såväl förvaltningsövergripande som kommunövergripande och är erkänt bra på att samverka med andra.

Resultatinriktat leder du verksamheten mot politiskt fastställda mål till en effektiv och kvalitativ verksamhet i samarbete med övrig ledning. Som avdelningschef initierar, leder och driver du utvecklingsarbete mot ökade framtida krav från brukare och anhöriga, ökad digitalisering, god samverkan och framtida kompetensförsörjning.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-14
Referensnummer: A839393

Andra uppgifter:

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Erika Hägg
Förvaltningschef Vård- och omsorgsförvaltningen
Telefon: 031-792 10 00
E-post: erika.hagg@partille.se

Fackliga företrädare:

Facklig representant nås via Kundcenter
Telefon: 031-792 10 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster