Stödassistenter till daglig verksamhetI Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

#### Beskriv er verksamhet här ####

Vård- och omsorgsförvaltningen med sina ca 1500 medarbetare är en av förvaltningarna i Mölndals stad och omfattar äldreomsorg, funktionshinder och hemsjukvård.

### Beskriv er verksamhet här ###

Arbetsuppgifter:

Daglig verksamhet är till för personer med olika funktionsnedsättningar, såsom intellektuella funktionsnedsättningar, autism samt neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Din uppgift som stödassistent är att stötta våra arbetstagare till ökad delaktighet i samhället och arbetslivet med utgångspunkt från varje enskilds förutsättning. Målet är att utifrån aktivitet och gemenskap skapa förutsättningar för individuellt växande.

Som stödassistent kommer du att arbeta i team tillsammans med övrig personal i daglig verksamhet (tre enheter), samordnare och enhetschef. Din huvuduppgift är att ge varje arbetstagare individuellt stöd utifrån personens eget behov och förutsättning. Du ska tillsammans med övriga kollegor utforma och planera för att ge våra arbetstagare en stimulerande och meningsfull arbetsdag.

Verksamheten har två inriktningar - en inriktning mot skapande verksamhet och en inrikmg mot musik och teater. I den skapande verksamheten är du som personal ansvarig för att planera arbetsuppgifter inom hantverk, såsom textil och måleri för våra arbetstagare. I verksamheten med inriktning mot musik och teater, ansvarar du som personal för planering av teateruppsättningar, dramaövningar etc.

I uppdraget ingår också löpande dokumentation samt medicindelegering.

Arbetstid: Dagtid måndag-fredag.

Kvalifikationer:

- Dokumenterad erfarenhet av arbete med personer med intellektuell funktionsnedsättning, autism eller neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.
- Dokumenterad kunskap/utbildning inom musik/ teater/ drama eller
- Kunskap/erfarenhet inom hantverk, såsom textil och måleri.
- Genomförd utbildning i vård- och omsorgsprogrammet eller vad arbetsgivaren bedömer som likvärdigt.
- Erfarenhet av arbete på daglig verksamhet är meriterande.

Som person är du strukturerad och kreativ. Du är väl bekant med att genomföra aktiviteter med brukare så väl i grupp som individuellt. Du har också god samarbetsförmåga, ett pedagogiskt och motiverande förhållningssätt och förmågan att skapa förtroende.

Du har förmågan att arbeta målinriktat och med stort tålamod och gott bemötande, och skapar tillsammans med övriga i arbetsgruppen positiva förutsättningar.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Som tillsvidareanställd och visstidsanställd i Mölndals stad får du ersättning för motion och annan friskvård motsvarade 2000 kronor.

Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-18
Referensnummer: A848498

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-693 693.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Thomas Rannegård
Enhetschef
Mobiltelefon: 0707-61 40 55

Catherine Gustafsson
Samordnare
Mobiltelefon: 0708-71 43 26

Fackliga företrädare:

Kommunal Mölndal
Telefon: 031-315 33 30

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster