Stjerneskolan söker specialidrottslärare inom längdskidåkning- NIU

Tillbaka

Stjerneskolan i norra Värmland är en gymnasieskola med sju nationella program. Vi erbjuder ett brett utbud av praktiska och teoretiska utbildningar och med en extra krydda i form av våra specialidrottsutbildningar. Sedan början av 1970-talet har det funnits möjligheter att kombinera elitidrott och studier vid skolan. Det sker en kontinuerlig utveckling av alla utbildningsområden och inom specialidrotten har sedan starten av idrottsutbildningar drygt 120 medaljer i internationella mästerskap som JVM, UOS, VM och OS erövrats av nuvarande och före detta elever på skolan. I Torsby finns också Torsby skidtunnel och sportcenter med Sveriges första skidtunnel.

För mer information: http://www.torsby.se

Arbetsuppgifter:

Stjerneskolan i Torsby kommun i Värmland söker en specialidrottslärare till NIU - längdskidåkning.

Kvalifikationer:

Specialidrottlärare med stort kompetensområde inom längdskidåkning. Legitimerad specialidrottslärare och/eller tränarprogram. Övrig likvärdig utbildning kan vara meriterande.

Tjänsten tillsätts i samverkan med Svenska skidförbundet.
B-körkort krävs.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas 24 månader efter avslutad rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Torsby kommun.
Torsby kommun samarbetar med Visma Recruit i rekryteringsärenden. Visma Recruit vänder sig till dig som vill arbeta inom den offentliga sektorn. Det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Välkommen med din ansökan (personligt brev, CV/meritförteckning, referenser och löneanspråk) via Visma Recruit! Betyg/intyg lämnar du först efter begäran.

Vi har gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av säljbolag.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid. Ca 80 %
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: 2019-08-08. Tjänsten kan eventuellt utökas i kombination med annat ämne.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-05-27

Arbetsgivarens referensnummer: Bun 2019/26

Upplysningar lämnas av:

Anders Larsson
rektor
Mobiltelefon: 070-696 87 26
Telefon: 0560-163 03

Facklig(a) företrädare
Anders Olsson
Lärarnas Riksförbund
Mobiltelefon: 070-585 66 24

Hanna Persson
Lärarförbundet
Telefon: 070-259 03 01

Tillbaka