Skolsköterska till Krokslättsskolan och Toltorpsskolan.

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!
Tjänsten är på 100% fördelad mellan Krokslättsskolan och Toltorpsskolan. Båda skolorna är F-5 skolor och ligger i närheten av Safjällets naturområde, som också används i undervisning för att främja elevernas hälsa, lärande och utveckling. Krokslättsskolan har ca265 elever och Toltorpsskolan ca 280 elever.
Vill du arbeta med barns lärande och hälsa utifrån ett främjande och positivt synsätt? Och söker du ett arbete där du har stora möjligheter till utveckling av dina personliga kvaliteter samtidigt som det leder till elevernas lärande och utveckling? Då har du kommit till möjligheternas stad.Du får tillsammans med övriga skolsköterskor i Mölndal vara med och vidarutveckla ett modernt skolsköterskeuppdrag där kvalitetssäkring är i fokus.
Du kommer att delta i gemensamma möten, handledning och utbildning för alla skolsköterskor i Mölndal.

Arbetsuppgifter:

Skolsköterskans uppdrag är att tillföra medicinsk kompetens och planera och ansvara för dessa insatser. Det innebär att alla elever erbjuds hälsobesök och vaccinationer. Du skall även erbjuda och utföra hälsosamtal enligt gällande riktlinjer, organisera och medverka vid skolläkarmottagning.
Som skolsköterska ingår du i skolans hälsovårdsteam. Elevhälsoteamet är skolpersonalens stöd i elevhälsofrågor och ska skapa miljöer som främjar elevernas lärande , utveckling och hälsa. Elevhälsoteamet leds av skolans rektor och i teamet ingår även kurator, psykolog och specialpedagog.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till barnsjuksköterska, distriktsjuksköterska eller skolsköterska. I ditt uppdrag är det viktigt att du tar eget ansvar för dina uppgifter och är lyhörd och har lätt för att samarbeta. Erfarenhet av digitala verktyg såsom PMO är meriterande. har du tidigare arbetat som skolsköterska eller har erfarenhet av hälsofrämjande arbete med barn ser vi det som mycket positivt.
som skolsköterska kan de dagliga arbetsuppgifterna hastigt förändras vilket gör att du behöver ha förmåga att snabbt kunna prioritera och samtidigt ha ett professionellt och bra bemötande. Du behöver ha empatisk förmåga och tydlighet i ditt sätt att kommunicera med elever, personal och föräldrar.
Är du intresserad så vänta inte med din ansökan , vi startar rekryteringsarbetet innan ansökningstiden gått ut.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde snarast.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-29
Referensnummer: A821582 - Kopia

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-693 693.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Helena Qvarnström Sahlberg
Medicinskt ledningsansvarig skolsköterska
Telefon: 031-315 20 53

Birgitta Hellquist
Rektor
Mobiltelefon: 0733264226
E-post: birgitta.hellquist@ molndal.se

Kerstin Lindberg
Tf Rektor
Telefon: 031 -315 13 38

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster