Fritidspedagoger till Bollebygdskolan F-6

Tillbaka

Gunilla och Lisa går snart i pension. Därför söker vi fritidspedagoger/lärare/fritidsledare som kan fylla luckorna efter dem. Är du en tydlig vuxen med stor värme som Gunilla? Brinner du för utomhuspedagogik som Lisa? Vilka styrkor har du?

Vi söker några som vill fortsätta utveckla fritidsverksamheten tillsammans med oss i vår nya fina skola. Hos oss får du medupptäckande, kompetenta, närvarande och engagerade kollegor. Du får arbeta i kreativa och ändamålsenliga lokaler.

Bollebygds kommun växer så det knakar, men vi är fortfarande en liten kommun. Vår skola var inflyttningsklar i januari 2017. Det är kommunens största skola med 450 elever och ca 50 medarbetare.

För mer information: http://www.bollebygd.se

Arbetsuppgifter:

Som fritidspedagog har du ansvar för att planera, driva, utveckla och utvärdera det pedagogiska arbetet i fritidshemmet utifrån läroplanen.

Vi söker fritidspedagoger till två av våra arbetslag. Där arbetar du tillsammans med fritidspedagog, förskollärare, resursperson och grundskollärare. Du är nyfiken och kreativ och vill inspirera och utmana eleverna i deras lärande. Tillsammans med eleverna skapar du en miljö som inbjuder till rekreation och kreativitet.

Kvalifikationer:

Du är utbildad/legitimerad lärare mot fritidshem, fritidspedagog eller fritidsledare. Du är ambitiös, ansvarstagande, nytänkande och engagerad. Du använder dig av IT i arbetet och gillar att utmana dina egna kompetenser inom ämnet.

Du har höga förväntningar på dina elever och tror på att alla kan lyckas. Du har professionell framtoning i ditt bemötande av elever och vårdnadshavare och delar inställningen att det pedagogiska uppdraget är av högsta vikt i ett modernt samhälle. Du är en person som initierar förändring och trivs med att leda processer i vardagen.

Det är meriterande om du är behörig i något praktiskt estetiskt ämne.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 2

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-25

Arbetsgivarens referensnummer: 17/84

Upplysningar lämnas av:

Margareta Röllgårdh
Rektor
Telefon: 033 - 430 56 70

Facklig(a) företrädare
Facklig företrädare nås via växeln.
Telefon: 033-23 13 00

Tillbaka