Öjersjö rektorsområde söker lärare i musik för åk 1-9

Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Förskola och skola i Öjersjö spänner från det lilla barnet till tonåringen och vi strävar efter att våra barn och elever i förskola, skola och grundsärskola skall finnas i ett positivt sammanhang och en miljö präglad av lärande och utveckling. Vi har höga ambitioner och strävar efter att alla som växer upp i Öjersjö skall minnas sin skoltid som trygg, rolig och lärorik.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att ansvara för undervisningen i musik för åk 1-9 i Öjersjö rektorsområde som innefattar Öjersjö Storegård och Öjersjö Brunn. Tillsammans med kollegor ansvarar du för planering, genomförande och uppföljning av verksamheten så att eleverna når goda kunskapsresultat och en positiv social utveckling i enlighet med läroplanens intentioner. Du ska verka för att ge barnen en trygg, kreativ och lärande tid i skolan. Du kommer att samarbeta med övriga pedagoger i arbetslaget för att göra hela dagen bra för eleverna. Pedagogisk dokumentation, föräldrasamverkan och andra vanliga uppgifter för en lärare ingår också i dina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:

Vi söker en driftig, flexibel och initiativrik behörig lärare som är väl förtrogen med skolans uppdrag. Du behöver ha en lärarexamen med behörighet i ämnet musik för åk 1-9. Meriterande är om du har ytterligare behörighet. Vi vill att du har ett positivt förhållningssätt med förmåga att bidra till ett gott arbetsklimat och samarbete med såväl barn, vårdnadshavare som kollegor. Vi önskar en ambitiös, tydlig och strukturerad person som ser möjligheter. Stor social kompetens, flexibilitet och goda ledaregenskaper är en förutsättning. Vi behöver dig som är bra på att hålla struktur, hantera konflikter och göra det trivsamt. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-22
Referensnummer: 4/19, 2019:28

Andra uppgifter:

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Karin Bomb
Rektor
Mobiltelefon: 070-993 07 88
Telefon: 031-792 99 31
E-post: karin.bomb@partille.se

Annika Liliebladh Nilsson
Rektor Öjersjö Brunn skola 4-9
Telefon: 031-792 16 26
E-post: annika.liliebladhnilsson@ partille.se

Fackliga företrädare:

Alexander Köhn
Lärarförbundet
Mobiltelefon: 0709-931055
E-post: alexander.kohn@ partille.se

Thomas Hunter
Lärarnas Riksförbund
Telefon: 0739-209660

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster