Lärare 4-6 till Örelundskolan

Tillbaka

Bollebygd är en av Sveriges snabbast växande kommuner och ligger naturskönt mellan Göteborg och Borås. Vi har bra kommunal service och goda pendlingsmöjligheter. Kommunen står inför flera spännande utmaningar i takt med att kommunen växer och efterfrågan på kommunala tjänster ökar.

Inom bildnings- och omsorgsförvaltningen finns förskoleverksamhet, förskoleklass och grundskola med integrerad särskola fördelad på en F-6-enhet med 380 elever, ett högstadium med 280 elever i centralorten Bollebygd samt två små skolor med ca 120 elever vardera i Töllsjö respektive Olsfors.

Nu söker vi en lärare till Örelundskolan.
Örelundskolan har drygt 150 elever från förskoleklass till skolår 6. Skolan renoverades under 2014 för att anpassas pedagogiskt och till den växande verksamheten.
Skolan deltar i Läslyftet, ett språkutvecklande projekt från Skolverket samt i utvecklingsprojektet HELA - Holistiskt Engagerat Lärande för Alla.

I arbetslagen har vi en levande dialog kring hur vi ska utveckla vår pedagogiska verksamhet, för att säkerställa en fortsatt hög måluppfyllelse bland våra fantastiska elever.

Drygt 10 procent av eleverna har annat modersmål än svenska.

För mer information: http://www.bollebygd.se

Arbetsuppgifter:

Vi söker en kunnig och engagerad lärare som ska tillsammans med pedagogerna i arbetslaget 4 -6 ansvara för undervisning och utveckling av SO och engelska.

De senaste två läsåren har alla lärare arbetat med att utveckla en bättre läsförståelse i alla ämnen, ett arbete som har gett goda resultat. Vi arbetar nu vidare med språkutvecklande arbetssätt, från förskoleklass till år sex.

Kvalifikationer:

Adekvat lärarutbildning med ämnesbehörighet i SO och engelska. Det är önskvärt att du har erfarenhet om att arbeta i tvålärarskap.

Som person är du lyhörd och har förmåga att möta elever med olika behov. Du är en tydlig ledare i mötet med eleverna och intresserad av att utveckla arbetet i förskoleklassen. Du är också flexibel, ansvarstagande och lösningsinriktad.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-31

Arbetsgivarens referensnummer: 17/98

Upplysningar lämnas av:

Milena Lampret
Rektor
Telefon: 033-430 56 60

Tillbaka