Karttekniker

Göteborg växer och förändras snabbt. Få städer har den utvecklingspotential som finns här. Planeringen av det framtida Göteborg är ett lagarbete med många inblandade och Stadsbyggnadskontoret har en central roll i denna utmaning. Gemensamt arbetar vi med förutsättningar för en stor arbetsmarknadsregion, bostäder med kvalitet, en inbjudande offentlig miljö och verkar för att staden blir hållbar ur alla perspektiv. Det vi gör ger avtryck i Göteborg för lång tid framåt. Tillsammans med andra förvaltningar skapar våra 350 medarbetare förutsättningar för en konkurrenskraftig, attraktiv och långsiktigt hållbar stad.

Arbetsuppgifter:

Stadsbyggnadskontoret har huvudansvaret för kartframställning över Göteborgs stad. Geodataavdelningen, som har ca 55 medarbetare, ansvarar för framställning och distribution av grundläggande geografisk information och kartor, mätuppdrag, GIS-verksamhet samt stadsbyggnadskontorets IT-verksamhet.
. Ett viktigt uppdrag som avdelningen har är att bidra till en effektiv bygglovsprocessen genom inmätning av byggnader samt framställning av nybyggnadskartor.

Arbetet innehaller bade produktion och administration av nybyggnadskartor och du ansvarar gemensamt med gruppen for uppfoljning och bevakning av samtliga inkommande arenden. I tjansten ingar kundkontakt dar du svarar pa fragor fran interna och externa kunder via telefon och mail.

Arbetsuppgifterna utgörs av;
- Produktion av nybyggnadskartor för bygglovsprocessen.
- Kundkontakt med externa och interna kunder via telefon och mail.
- Ärendehantering - registrering av nya ärenden, bevaka pågående ärenden och hantera fakturaunderlag.

Vi söker nu två vikarierande karttekniker för ett kortare uppdrag på sju månader.

Kvalifikationer:

Vi ser gärna att du som söker är utbildad geograf, lantmäteriingenjör eller liknande.

Då din roll på enheten blir att framställa nybyggnadskartor är det meriterande om du har arbetat med framställning av kartmaterial. Eftersom det i tjänsten ingår kundkontakt är det viktigt att du är tillmötesgående och har viljan och förmågan att hjälpa andra och leverera lösningar. Du är ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga. Du är noggrann och är bra på att prioritera bland dina arbetsuppgifter,

Det är meriterande om du har jobbat i IT-systemet TopoCad samt ärendehanteringssystemet ByggR.

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-14
Referensnummer: A838870

Andra uppgifter:

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och uppfylla kraven i GDPR samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller brev.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

På grund av julledigheten kan det vara svårt att nå alla kontaktpersoner under hela ansökningstiden.

Upplysningar lämnas av:

Hanna Jidbratt
Enhetschef
Telefon: 031-368 19 15

Malin Klarqvist
Saco
Telefon: 031-368 15 37

Fackliga företrädare:

José Teran
Vision
Telefon: 031-368 16 42

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster