Timvikarier till förskola och skola

Tillbaka

Degerfors erbjuder en kombination av den lilla ortens fördelar med närhet till god kommunal service och friluftsliv och med kommunikationer som gör att du är i huvudstaden på mindre än två timmar. I Degerfors arbetar vi aktivt för entreprenörskap och växande företag, centrumutveckling och attraktiv boendemiljö. Arbetsgivaren Degerfors kommun har ca 700 medarbetare, fördelat på fyra förvaltningar. Vår personalpolitiska vision bygger på att vi trivs på jobbet! Degerfors kommun ska vara en attraktiv arbetsgivare och ska erbjuda goda förutsättningar för medarbetarna att känna trivsel, arbetsglädje, yrkesstolthet och engagemang.

Arbetsuppgifter:

Vi är alltid i behov av duktiga medarbetare till våra verksamheter. Därför söker vi nu dig som vill arbeta som timvikarie inom förskolan och skolan. Vi vänder oss till dig som är intresserad av att arbeta med barn och ungdomar.
Att arbeta som timavlönad vikarie hos oss ger dig möjlighet att få erfarenhet från olika arbetsplatser inom förskoleverksamhet och skola.

Kvalifikationer:

För arbetet krävs gymnasieutbildning samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
Enligt lag så måste alla som arbetar inom verksamheter med barn under 18 år uppvisa ett giltigt utdrag från polisens belastningsregister vid anställningstillfället. Ett sådant utdrag ska du beställa från polisen. Innan man får arbeta som vikarie inom vår verksamhet skall du delta i en introduktion.Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs. Avslutad gymnasieutbildning Utdrag från polisens belastningsregister

Övrigt:

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Degerfors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande måste du skicka in din ansökan digitalt.
Vi tar endast emot ansökningar digitalt i Visma.
Vi rekryterar löpande beroende på verksamheternas behov.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Löneform: Timlön.
Arbetstid: Schema.  Enligt bokning.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-05-01

Arbetsgivarens referensnummer: A838478 - Kopia

Upplysningar lämnas av:

Ulrika Axelsson
Admistrativ handläggare/bemanning
Telefon: 0586-48771
E-post: ulrika.axelsson@ degerfors.se

Tillbaka