Lärare för yngre åldrar NO/ SO Ljungviksskolan

Tillbaka

Ljungviksskolan är en F-9 skola med ca 500 elever. Vi är organiserade i fem arbetslag där det går ca 100 elever i varje lag. Våra tre prioriterade mål är entreprenöriellt lärande, digitalisering och specialpedagogik.

Miljö, klimat och hållbarhet var i fokus när Ljungviksskolan byggdes. Genom att välja miljömärkt byggmaterial minimeras gifter och kemikalier i miljön. Hållbarhet, lärande och trygghet är ett vägledande ord för alla skolor i Gråbo.

För mer information: https://www.lerum.se/Skolsidor/Ljungviks-enhet/ljungviksskolan/

Arbetsuppgifter:

Vi söker nu dig som är utbildad grundskollärare mot yngre åldrar. Du kommer att arbeta i ett av våra två F-3 arbetslag. I ditt arbete är du processledare för en grupp på 15-20 elever och genom det har du ett särskilt ansvar för deras lärande, utveckling och kontakt med vårdnadshavare. Du ansvar för undervisningen i grupper utifrån de ämnen du är behörig. Du ingår även i någon av skolans ämnesgrupper, där ni ämneslärare tillsammans driver ett övergripande arbete för likvärdighet och ökad måluppfyllelse.

Du är en viktig del i ditt arbetslag där ni tillsammans ansvarar för att planera, genomföra, utvärdera och utveckla verksamheten för lagets alla 100 elever från åk F-3. Ni tar tillvara på varandras kompetenser där ni både stöttar, utmanar och inspirerar varandra. Med utgångspunkt i att barnet lär hela dagen strävar vi mot att arbeta mer för att gränserna mellan skola och fritids på sikt minimeras. Du kommer tillsammans med arbetslaget utveckla och driva arbetet mot våra mål och gällande styrdokument samt aktuell forskning med utgångspunkt i skolans systematiska kvalitetsarbete.

Kvalifikationer:

Du är en erfaren och behörig pedagog utbildad grundskollärare mot yngre åldrar. Du har ett lågaffektivt förhållningssätt och gärna erfarenhet av att arbeta och stötta elever med funktionsskillnader inom NPF. Du är van att arbeta nära elevhälsan.

Du som vill samarbeta med elever, vårdnadshavare och kollegor kommer att trivas hos oss. Du ser det som utmanande och roligt att arbeta i arbetslag för att nå alla våra elever. Du blir delaktig i en grupp som arbetar tillsammans för att skapa en positiv lärmiljö. Välkommen med din ansökan!

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Lerums kommuns vision att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar drygt 3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 40 000 invånare.

Kommunens eftersträvar att medarbetare ska en an arbetsmiljö främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård, personalstöd och semesterväxling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat. - Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: 2019-08-12
Antal platser: 1 tjänst 80-100 %

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-30

Arbetsgivarens referensnummer: A852934

Upplysningar lämnas av:

Bente Törnqvist
Rektor
Telefon: 0302 - 52 17 51
E-post: bente.tornqvist@lerum.se

Facklig(a) företrädare
Ebba Wikman Axelsson
Förskollärare
Telefon: 0302-521775
E-post: ebba.wikmanaxelsson@ lerum.se

Fackliga företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 0302-52 10 00

Tillbaka