Skolsköterska till EMI

Välkommen till Härryda kommun, en arbetsplats där vi tror att olikheter berikar oss och höjer kvalitén. Vi är en serviceorganisation med myndighetsansvar och letar efter dig som vill vara delaktig, är engagerad och tar eget ansvar. Vi levererar service med hög kompetens och kvalitet i en kommun som rymmer många spännande projekt och goda kollegor. Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i kommunen.

Vi söker nu en skolsköterska till Djupedalskolan, vilken är en grundskola och grundsärskola med ca. 440 elever och ligger i närheten av Mölnlycke. Vi har också särskilda undervisningsgrupper. Vi är en skola där vi tillsammans arbetar för att skapa ett gemensamt synsätt kring alla våra elevers lärande i årskurs 4-9. Vi ser det som en styrka att ha möjlighet till att ge eleverna en trygg skoldag där allas lika värde är i fokus. Ett gott samarbete med vårdnadshavare är något vi lägger stor vikt vid och ser som en viktig del i vårt arbete. Vi har ett främjande och förebyggande elevhälsoteam med alla kompetenser.

Du, som skolsköterska kommer att ha tät samverkan med det nätverk för skolsköterskor inom Härryda kommun som träffas regelbundet för samverkan och utveckling inom uppdraget.

Arbetsuppgifter:

Elevhälsan arbetar förebyggande och hälsofrämjande och verkar för att alla elever ska nå utbildningens mål. Skolsköterskan, som arbetar mest med förebyggande elevhälsoarbete genom hälsosamtal och hälsoundersökningar enligt Härryda Kommuns basprogram för elevhälsans medicinska insatser, har också nära samarbete med rektor samt övriga inom elevhälsoteamet och driver tillsammans med dem utveckling av elevhälsoarbetet på skolan.

Kvalifikationer:

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom barn- och ungdom, distrikt eller skolsköterska och har gärna tidigare erfarenhet av att arbeta inom elevhälsans medicinska insats. Erfarenhet av digitala verktyg såsom PMO är önskvärt.

För att arbeta som skolsköterska behöver du vara en god lyssnare, vara bra på att kommunicera och ha förmåga att skapa goda relationer med elever, lärare och vårdnadshavare. Du ska kunna organisera, planera och arbeta självständigt men också ha god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 90-100%
Tillträde: 2019-08-05

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-17
Referensnummer: A845757

Andra uppgifter:

Rekryteringsarbetet påbörjas efter hand som ansökningarna kommer in.

Med hänvisning till lag SFS 2000:873 måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal upprättas.

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Kristina Edeland
Rektor
Telefon: 031-724 82 24
E-post: kristina.edeland@ harryda.se

Gunilla Cederberg
Enhetschef
Telefon: 031-724 67 17
E-post: gunilla.cederberg@ harryda.se

Anna Lindelöf
Medicinskt ledningsansvarig skolsköterska
Telefon: 031-724 67 19
E-post: anna.lindelof@harryda.se

Fackliga företrädare:

Pernilla Widholm-Jolgård
Vårdförbundet
Telefon: 031-724 84 59
E-post: pernilla.widholm-jolgard@ harryda.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster