Omsorgsassistent Borgholms kommun Klinta korttidsboende Vikariat

Tillbaka

Socialförvaltningen ansvarar för kommunens sociala omsorg innefattande
•äldreomsorg
•kommunens hälso- och sjukvård
•individ- och familjeomsorg
•omsorg om funktionsnedsatta
•administrativ enhet
Vi söker nu en omsorgsassistent till Klinta kortidsboende för ett vikariat om ett år.

Vill du, tillsammans med medarbetarna i vårt team, utveckla äldreomsorgen i Borgholms kommun? Välkommen med din ansökan redan i dag då vi intervjuar och anställer löpande.

Borgholms kommun omfattar norra delen av Öland - solen och vindarnas ö. Centralorter är Borgholm, Köpingsvik och Löttorp.
Vi erbjuder en mångfald av yrkesområden och en mängd viktiga jobb. Hos oss arbetar ca 1000 medarbetare fördelat på fyra förvaltningar och två kommunala bolag.
Vi arbetar aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare med bra anställningsvillkor och en god arbetsmiljö. I vårt arbete utgår vi från våra värdeord: Välkomnande-Utvecklande-Tillsammans.

Som medarbetare hos oss erbjuder vi dig bl.a. ett roligt och utvecklande arbete, trevliga och kompetenta kollegor, en mycket aktiv personalförening.För mer information: http://www.borgholm.se

Arbetsuppgifter:

Tjänsten innebär arbete enligt LSS med stöd och service till vuxna och barn för rekreation samt avlastning för anhöriga.
Du ingår i ett arbetslag som tillsammans arbetar för att utveckla verksamheten utifrån individens behov och gällande styrdokument.
Ensamarbete ingår i tjänsten.
Arbetet är värdegrundsbaserat, har starkt fokus på omsorgstagaren och utgår från mål formulerade utifrån omsorgstagarens behov i dennes genomförandeplan.

Kvalifikationer:

Du ska vara utbildad inom vård- och omsorgsprogrammet eller barn och fritidsprogrammet med inriktning inom funktionshinderområdet, enligt SOFSF 2014:2 socialstyrelsens allmänna råd om kunskaper hos personal som ger stöd, service eller omsorg enligt SoL och LSS till personer med funktionsnedsättning, eller ha annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du ska ha förmåga att arbeta utifrån ett professionellt förhållningssätt och att skapa förtroendefulla relationer i arbetet.
Det är meriterande med erfarenhet från arbete med funktionsnedsatta.


Övrigt:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid 75 %
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Schema. 
Tillträde: Tillträde snarast eller efter överenskommelse.
Tidsbegränsat till: 2020-04-30
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-03-31

Arbetsgivarens referensnummer: A857364

Upplysningar lämnas av:

Martin Olsson
Enhetschef LSS
Mobiltelefon: 0485-88640
Telefon: 0485-88640
E-post: martin.olsson@borgholm.se

Facklig(a) företrädare
Cecilia Laneborg Johnsson
Telefon: 0485-88101
E-post: Cecilia.LaneborgJohnsson@ borgholm.se

Tillbaka