Fritidspedagog/ lärare mot fritidshem/ fritidsledare, Bohusskolan

Tillbaka

Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 200 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet.

I kommunen är vi 2 300 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möta Alebornas förväntningar med oss?

I Ale är det alla våra kompetenta lärare och skolledare som utvecklar och förbättrar skolan. Hela kommunen är full av utvecklingslust och skolans kvalitet är det viktigaste området. Vår satsning har höjt elevernas resultat rejält men vi har fortfarande utrymme kvar att växa. När vi nu tar nästa steg vill vi bara ha med de rätta pedagogerna. Vi tror att det är dig vi behöver!

Bohusskolan ligger mitt i samhället Bohus, fem minuters promenad från Bohus centrum och Alependeln. På skolan går totalt cirka 500 elever.

Ett elevhälsoteam bestående av specialpedagog, socialpedagog, psykolog, studie- och yrkesvägledare och skolsköterska finns på skolan.

På Bohusskolan arbetar vi med ett kompetensutvecklingsprojekt med inriktning på Bedömning för lärande.

För mer information: https://ale.se/

Arbetsuppgifter:

En del av denna tjänst kommer att vara fokuserad kring rastaktiviteter och "rörelse på schemat" för år 1-6. Eventuellt kommer det även att ingå en del undervisning i tjänsten.
På Bohusskolan finns fem integrerade fritidshemsavdelningar där du i huvudsak skall vara kopplad till en av dem.
Arbetet innebär att tillsammans med kollegor driva pedagogisk utveckling för eleverna. Du ska planera och genomföra aktiviteter på fritids i enlighet med våra styrdokument i samarbete med dina kollegor i arbetslaget. Fritidshemmet har ett nära samarbete med skolan och i tjänsten ingår att arbeta med eleverna under hela skoldagen. Du ska ansvara för föräldrakontakter och det sker främst genom det dagliga mötet i verksamheten men även genom att skriftligen informera om verksamheten på fritids.

Kvalifikationer:

Du är behörig fritidspedagog/lärare mot fritidshem alternativt fritidsledare.

Vi är ett väl fungerande arbetslag och välkomnar dig som med värme och engagemang vill jobba med oss och våra elever.
Vi vill att du skall vara med och utveckla vårt kvalitetsarbete samt utveckla IKT på fritidshemmen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.
Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas 24 månader efter avslutande av rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Ale kommun.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-12
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-02

Arbetsgivarens referensnummer: A860008

Upplysningar lämnas av:

Marcus Einarsson
Bitr rektor
Telefon: 0729-77 34 24

Facklig(a) företrädare
Fackliga representanter nås via kommunens kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00

Tillbaka