Undersköterskor till hemtjänsten i centrala Partille

Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Till Hemtjänsten i Centrums upptagningsområde är det enkelt att ta sig då vi befinner oss på bekvämt avstånd från kollektivtrafiken och knytpunkten Partille Centrum. Inom hemtjänsten erbjuder vi en god vård och omsorg i den enskildes hem. Vi arbetar utifrån individuella genomförandeplaner där våra värdighetsgarantier utgör grunden i det dagliga arbetet.

Hemtjänsten Partille kommun vill vara en hälsofrämjande arbetsplats och därför får du som medarbetare ta del av en rad förmåner såsom olika sorters fritids- och friskvårdsaktiviteter, friskvårdsbidrag och förmånscykel. Som undersköterska i hemtjänsten har du också en gynnsam arbetstidsförkortning.

Arbetsuppgifter:

Vi söker nu en kollega till vår trivsamma arbetsplats som tillsammans med oss vill bidra till äldre personers chans till ett aktivt och innehållsrikt liv. Genom kompetensutveckling ger vi dig möjlighet att växa i din yrkesroll.

I rollen som undersköterska har du ett betydelsefullt och omväxlande arbete i nära samarbete med sjuksköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och biståndshandläggare.
Din främsta uppgift är att utföra omsorg, omvårdnads- och serviceinsatser när du möter brukaren i dennes hem. Genom att utgå från brukarens villkor och förutsättningar bidrar du till en förbättrad livskvalité och skapar trygghet för individen.

Vanliga arbetsuppgifter i vår vardag är till exempel:

- Omvårdnad
- Medverka vid promenader och sociala aktiviteter
- Stöd vid måltidssituation
- Stöd vid påklädning
- Social dokumentation
- Kontakt med övriga professioner
- Utföra delegerade arbetsuppgifter till exempel läkemedelsgivning och insulingivning

I Partille kommuns hemtjänst utför man inte städinsatser hemma hos brukarna utan denna tjänst har man valt att ta in underleverantör för.

Hemtjänsten i Centrum befinner sig just nu i en spännande utvecklingsprocess där vi är pilotenhet för att testa att arbeta med digitala inköp. Som medarbetare hos oss är det viktigt att du aktivt deltar i det här utvecklingsarbetet och är engagerad i vårt nya sätt att arbeta.

Kvalifikationer:

Du som söker är utbildad undersköterska och har erfarenhet av omvårdnadsarbete inom äldreomsorg eller sjukvård. Har du erfarenhet av och/eller påbyggnadsutbildning inom palliativ- eller demensvård är detta meriterande. Körkort är ett krav för tjänsten eftersom du i det dagliga arbetet förflyttar dig över stora områden.

I arbetet ingår dokumentationsskyldighet samtidigt som det krävs att du har en god yrkesdialog tillsammans dina kollegor och samordnare. Vi ser det därför som viktigt att du har goda kunskaper i svenska, både i tal - och skrift.

Vi arbetar i kvalitetssystem såsom Senior alert och BPSD, och har du erfarenhet av dessa eller liknande system är det meriterande.

Som person är du trygg i dig själv, har en positiv människosyn och uttrycker en positiv attityd till ditt arbete. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande gentemot brukare, anhöriga och kollegor. Du har ett engagemang för målgruppen och besitter en god samarbetsförmåga. Du kan planera, prioritera och driva ditt eget arbete självständigt samtidigt som du kan be om hjälp när det behövs. Du agerar med öppen och respektfull kommunikation, är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard.

Låter det här som tjänsten för dig? Tveka då inte att söka, vi ser fram emot din ansökan!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Tillträde: Tillträde 190401

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-13
Referensnummer: 32/19

Andra uppgifter:

Urval genomförs löpande.

Upplysningar lämnas av:

Carina Ericsson
Enhetschef
Telefon: 031-792 9834

Fackliga företrädare:

Katarina Brännström
Kommunal
Telefon: 031- 392 21 26

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster