Drifttekniker för att byta vattenmätare

Tillbaka

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Tekniska förvaltningen är en av tio förvaltningar som bildar Mölndals stad. Man ansvarar för kommunens väghållning, parkförvaltning, VA-försörjning, avfallshantering och återvinning samt trafikplanering. Förvaltningens avdelningar står inför spännande utmaningar genom den expansion som kännetecknar Mölndals stad. Stadens centrum byggs om från grunden, en helt ny stadsdel tar form (Forsåkerområdet) och nya bostadsområden byggs.

VA-avdelningen i Mölndals stad består av ett trettiotal personer. Tillsammans ansvarar vi för stadens allmänna VA-anläggningar som omfattar vatten- och avloppspumpstationer, vattenverk, reservoarer och VA-ledningar.

Mer information finner du på vår hemsida, www.molndal.se


Arbetsuppgifter:

Vi söker en drifttekniker som vill ta ansvar för att byta vattenmätare ute hos våra abonnenter. Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen i att planera och åka ut till fastighetsägare på inbokade besök för att byta kommunens mätare. Du kommer att samarbeta med kollegor för inbokning, efterkontroller och registrering. Du kommer att ha mycket kontakter med abonnenter som bor eller verkar i kommunen och därför vara Mölndal stads ansikte utåt.

Du kommer att ingå i VA-avdelningens planeringsenhet vars fokus är utredningar och planerade arbeten i hela VA-anläggningen. Du kommer ibland att få hjälpa till med andra uppgifter som sköts inom enheten samt arbeta nära den löpande driften och hjälpa till även där när det krävs.

Kvalifikationer:

Du har grundläggande utbildning och erfarenhet inom VVS- eller VA-teknik. Du har troligen flera års erfarenhet av VVS-arbete i fastigheter och kunskap om vikten av god livsmedelshygien i arbetet. Erfarenhet och kunskap att läsa VA-ledningskartor samt kunskap om ledningsmaterial är meriterande. Arbetet kräver körkort B och goda datorkunskaper.

Du har liksom vi ett stort intresse för VA-frågor och en vilja att bidra till denna viktiga samhällsservice. Personliga egenskaper som god samarbetsförmåga och att du är en serviceinriktad problemlösare är viktigt eftersom att du kommer att ha många kontakter med allmänheten. För tjänsten behöver du vara drivande i ditt arbetssätt och trivas med att arbeta självständigt.

Avsaknad av viss erfarenhet från VA-sektorn kan vägas upp av ett stort engagemang och god förmåga att lära nytt.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande intervjuer. Välkommen med din ansökan!

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-693 693.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-04

Arbetsgivarens referensnummer: A859290

Upplysningar lämnas av:

Kent Andersson
Enhetschef rörnät
Telefon: 0707-69 05 87

Facklig(a) företrädare
Magnus Tankred
Vision
Mobiltelefon: 0707-69 03 69

Ari Mäki
Kommunal
Telefon: 0707-69 06 45

Tillbaka