Studentmedarbetare inom statsvetenskap sökes

Publiceringsdatum: 2019-01-23

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Vi söker en studentmedarbetare till Kommunikationsavdelningen, enheten för nämnd- och ärendehantering. Vi är tio medarbetare på enheten och har det övergripande ansvaret för att samordna och bereda ärenden till hälsa-, vård- och omsorgsnämnden, organisera nämndens sammanträden samt bistå den med olika stödfunktioner.

Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård, rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var med och bygg morgondagens vård och omsorg – Malmö behöver dig!

Arbetsuppgifter

Som studentmedarbetare i Malmö stad erbjuds du en möjlighet att parallellt med studierna praktisera dina akademiska kunskaper med uppdrag inom våra verksamheter. Arbetstiden kan motsvara 10-15 timmar i veckan. Studentmedarbetarprogrammet vänder sig till dig som studerar på Malmö universitet eller Lunds universitet. Du ska ha läst minst 60 hp och fortfarande studera under hela uppdragsperioden.

Vi på kommunikationsavdelningen, enheten för nämnd- och ärendehantering söker en studentmedarbetare som ska kartlägga dagens posthantering i förvaltningen, undersöka hur dagens rutiner sköts och ta fram förslag på eventuellt behövliga åtgärder.

Kvalifikationer

Du studerar inom statsvetenskap med inriktning offentlig förvaltning eller liknande. Det är meritande om du har tidigare erfarenheter och kunskap från offentlig verksamhet och om du behärskar utredningsmetodik.

Vi söker dig som är nyfiken och har förmågan att arbeta självständigt, kan ta egna initiativ som tar ansvar för ditt arbete och du tycker att det är roligt att samarbeta med andra människor. Du är intresserad av samhällsfrågor och demokrati och som person är du positiv, engagerad och initiativtagande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Tidsbegränsad till vårterminen 2019. Max 140 timmar under 14 veckor.
10-15 timmar i veckan dagtid


Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Omfattning: Timavlönad

Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Antal platser: 1

Ansökan

Ansök senast: 2019-02-06

Referensnummer: 175-19-24

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

  • Katrin Skatt-Gåvertsson
  • Saco
  • 0729-636554
  • Akademikerförbundet SSR
  • 0729-636554

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.