Förskollärare till Centralskolans förskola

Vår fina förskola ligger i centrala Floda, naturskönt med skog och sjö inpå knuten. Här finns alla möjligheter att arbeta utanför förskolans väggar och gård i samklang med naturen. I Floda råder en lugn och trivsam miljö. Till Floda tar du dig enkelt med pendeltåget ifrån Alingsås och Göteborg. Från stationen är det kort gångavstånd till förskolan.

Enheten består av både förskola och skola vilket vi ser som en oerhörd fördel. Förskolan har två yngre och äldre avdelningar som består av arbetslag med arbetslagsledare. Du kommer att tillhöra ett härligt gäng pedagoger i arbetslaget Gran. Förskolan har en tydlig infrastruktur vilket genererar möjlighet att föra enhetens utvecklingsfrågor framåt. Vi strävar efter att ha ett väl förankrat systematiskt kvalitetsarbete hos alla medarbetare genom stöttning av utvecklingsledare genom aktionsforskning.

Arbetsuppgifter:

Hos oss är barnet alltid i centrum och vi strävar efter en trygg, rolig och lärorik förskola alla dagar. Vi har upparbetade strukturer för pedagogiska forum och kollegialt lärande för alla pedagoger som drivs av vår utvecklingspedagog och förskolechef.

Som förskollärare ser du en utmaning i att vara nytänkande och vara med och skapa en verksamhet för alla våra barn. Där du använder dig av ditt ledarskap med dina kollegor eller enskilt.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad förskollärare och som har erfarenhet eller intresse för NPF.
För att skapa lustfyllda dagar och en stimulerande lärmiljö för våra barn önskar vi att du är nyfiken och tar initiativ till utforskande aktiviteter. Du har en god samarbetsförmåga och kan med lätthet kommunicera med barnen, deras föräldrar och dina kollegor. För oss är det viktigt att du har ett tydligt fokus på barns lärande och det kompetenta barnet och att du har metoder för att se det enskilda barnets behov av utmaning. Du ser det som en nödvändighet med reflektion i det pedagogiska ledarskapet. Vidare önskar vi att du förstår vikten av den pedagogiska dokumentationen och är väl förtrogen med de digitala verktygen. Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 1. Förskollärare

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Schema
Tillträde: 2019-03-01

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-10
Referensnummer: A841844

Andra uppgifter:

Lerums kommuns vision att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar cirka
3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Johanna Wiberg
Rektor tillika förskolechef
Telefon: 0302521933
E-post: johanna.wiberg@lerum.se

Jessica Stomberg
Förskollärare/Utvecklingsledare
Telefon: 0302-521940
E-post: jessica.stomberg@lerum.se

Fackliga företrädare:

Josefin Österman
förskollärare
E-post: josefin.osterman@lerum.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster