Sommarjobb som renhållningsarbetare på återvinningscentral!

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Tekniska förvaltningen är arbetsplatsen för dig som vill vara med och påverka utvecklingen av Mölndals Stad. Tillsammans ansvarar vi för kommunens väghållning, parkförvaltning, VA-försörjning, avfallshantering och återvinning samt kollektivtrafikplanering. Vi erbjuder dig ett arbete med människor som har förmågan att tänka nytt och mod att förändra. Vi är duktiga på att ta tillvara personalens kunskaper och vill att ledarskapet präglas av engagemang, kommunikation, tydlighet och tilltro till individens resurser. Vi arbetar för att alla ska uppleva arbetsglädje, trivas och känna stolthet över sin arbetsplats.

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som under sommaren vill arbeta som renhållningsarbetare på en av våra återvinningscentraler, Kikås eller Lindome. I arbetet ingår framförallt kundkontakt och att anvisa kunderna rätt på återvinningscentralen för att sortera sitt farliga avfall och grovavfall, hålla ordning och rent på anläggningen, frakta och ställa undan tyngre avfall med truck, vara behjälplig på vågen till avfallsanläggningen vid behov samt vara med och utveckla rutiner och aktiviteter på anläggningarna för att främja ökad återanvändning och återvinning i linje med stadens och verksamhetens mål. Även andra förekommande arbetsuppgifter på avdelningen kan bli aktuella.

Ditt arbete kommer att vara schemalagt med rullande schema där kvällar, lördagar och söndagar ingår. Ensamarbete kan förekomma i enstaka fall. Aktuell period är fem till åtta veckor under perioden juni-augusti. Möjlighet till fortsatt helgjobb efter sommaren finns.

Kvalifikationer:

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha fyllt 18 år och inneha truckkort.

Erfarenhet av liknande arbeten är meriterande.
ADR-1.3 eller likställd utbildning är meriterande.
Även hjullastarkort och B-körkort är meriterande.

Jobbet kräver att du är serviceinriktad och har ett trevligt och pedagogiskt sätt mot våra kunder. Det är viktigt att själv kunna initiera kontakten med kunderna. Vidare behöver du ha god fysik, vara initiativtagande och ansvarsfull. Du ska ha förmåga att samarbeta både i grupp och att ta ett individuellt ansvar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

Antal tjänster: 3

Anställning:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 11 dagar - 3 månader
Tillträde: Vakansen avser 5-8 veckor under perioden juni - augusti.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-28
Referensnummer: A843595

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

I denna rekrytering kan löpande urval och intervjuer tillämpas.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-693 693.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Anders Hjelm
Enhetschef Behandling
Mobiltelefon: 0709-64 75 59
Telefon: 031-315 14 71

Fackliga företrädare:

Kommunal
Telefon: 031- 27 10 81

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster