Planarkitekter

Göteborg växer och förändras snabbt. Få städer har den utvecklingspotential som finns här. Planeringen av det framtida Göteborg är ett lagarbete med många inblandade och Stadsbyggnadskontoret har en central roll i denna utmaning. Gemensamt arbetar vi med förutsättningar för en stor arbetsmarknadsregion, bostäder med kvalitet, en inbjudande offentlig miljö och verkar för att staden blir hållbar ur alla perspektiv. Det vi gör ger avtryck i Göteborg för lång tid framåt. Tillsammans med andra förvaltningar skapar våra 350 medarbetare förutsättningar för en konkurrenskraftig, attraktiv och långsiktigt hållbar stad.

Arbetsuppgifter:

Har du erfarenhet av att driva planprojekt och vill ha ett spännande och utmanande jobb med stort ansvar? Då ska du vara med oss och utveckla framtidens Göteborg!

På planavdelningen är vi drygt 100 personer som jobbar tillsammans för att Göteborg ska bli en grön, nära och dynamisk storstad. Just nu är det mer spännande än någonsin eftersom det händer så otroligt mycket inom stadsbyggnadsområdet! Vi jobbar med att skapa förutsättningar för mängder av nya bostäder och planerar för en blandstad där det är lätt att leva klimatsmart.

Vi söker nu två planarkitekter, den ena tjänsten är en tillsvidareanställning och den andra ett vikariat på ca ett år.

Som planarkitekt ansvarar du för hantverket bakom detaljplaner och program och arbetar i projektform. Uppdragen innebär att du arbetar med flera parallella planer samtidigt, både genom att medverka i andras planer och att själv ansvara för att driva dem. Planerna kräver utredningar där olika intressen samordnas och vägs mot varandra.

"Stadsbyggnadskontoret är en jättehäftig arbetsplats där det händer mycket."
"Man får ta stort eget ansvar och arbetsuppgifterna är stimulerande."
"Kollegorna är det bästa - de är väldigt kreativa och kloka."
"Jag lär mig otroligt mycket."

Så beskriver några av våra planarkitekter sitt jobb. Blir du sugen på att jobba här? Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer:

Du har utbildning på masternivå som fysisk planerare, arkitekt eller motsvarande.

För att kunna driva våra utmanande planprojekt vill vi att du har erfarenhet från stadsplanering och detaljplanearbete. Du är intresserad av att jobba i sammanhang med många olika aktörer och du gillar att arbeta med komplexa projekt och i komplicerade sammanhang.

Som person är du engagerad i ditt arbete och trivs med att självständigt driva dina projekt framåt och med att leda projektteam. Du ligger steget före och har blick för vad som behöver göras. God samarbetsförmåga och en kreativ ådra är också betydelsefullt för att trivas i rollen som planarkitekt hos oss.

Vi vill att stadsbyggnadskontoret ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-13
Referensnummer: A839039

Andra uppgifter:

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen, uppfylla kraven i GDPR samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller brev.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings-, kandidatsöknings- och rekryteringsföretag samt försäljning av ytterligare annonser.

På grund av julledigheten kan det vara svårt att nå alla kontaktpersoner under hela ansökningstiden.

Upplysningar lämnas av:

Fredric Norrå
Planchef
Telefon: 031-368 17 17

Fackliga företrädare:

Eva Sigurd
Saco
Telefon: 031-368 17 49

Anna-Karin Nilsson
Vision
Telefon: 031-368 16 52

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster