Sommarvikarier inom äldreomsorgen till Furulund/ Öjersjö, Partille kommun

Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Vi välkomnar dig till en arbetsplats att trivas på, här satsas såväl på personalens utveckling och välmående som på att ge brukare bästa möjliga vardag. Här får du möjlighet att uppleva glädjen i att möta världen genom någon annans ögon och ge äldre personer möjlighet att fortsätta ha ett aktivt och innehållsrikt liv. I ditt arbete skapar du värdefulla relationer och får möta människor med vitt skilda levnadshistorier- och genom dessa möten själv utvecklas som person.

Välkommen till oss på Furulunds och Grenvägens äldreboenden och hemtjänsten Furulund/Öjersjö i sommar!

Arbetsuppgifter:

Vill du ha ett givande och roligt sommarjobb?
Inför sommaren 2019 söker vi omvårdnadspersonal till vår hemtjänst i Furulund/Öjersjö och våra äldreboenden i Furulund. Vi söker både dig med omvårdnadsutbildning och dig utan, men gemensamt för er är att ni vill vara med och skapa en fantastisk sommar för våra brukare! Furulund/Öjersjö är omgivet av vacker natur med närhet till bland annat Kåsjön och det finns bra kommunikationer in till både Partille centrum, såväl som Göteborg.

Hemtjänsten:
Arbetar du inom hemtjänsten möter brukare och genomför omsorgs- och omvårdnadsinsatser i deras hem. Du kommer bland annat hjälpa brukarna med personlig omsorg såsom hygien, måltider, sociala aktiviteter och ledsagning till läkare/samhällsbesök. Genom att utgå från brukarens villkor och förutsättningar bidrar du till att förbättra hens livskvalité och trygghet. Arbetet passar dig som kan arbeta dag, kväll och helg.

Inom hemtjänsten Furulund/Öjersjö utförs städinsatser av ett externt serviceföretag så du får möjlighet att fokusera på brukaren.

Äldreboende:
Arbetar du på ett av våra äldreboenden innefattar ditt arbete bland annat av att ge omvårdnad och social omsorg utifrån hyresgästens individuella behov. Det kan vara allt från stöttning i daglig hygien, social samvaro, aktiviteter, städning, måltidsstöd, tvätt, vissa hälso- och sjukvårdsinsatser med mera. Du kommer även ha en hel del kontakt med anhöriga till våra brukare. Du arbetar enligt gällande delegering ifrån Hälso- och sjukvården och i nära samverkan med ansvarig sjuksköterska samt rehabiliteringsansvarig.

Arbetet passar dig som kan arbeta dag, kväll, natt och helg.Sommarvikariaten startar v. 25. I slutet av ansökningsförfarandet kommer du få fylla i vilken/vilka perioder och pass du har möjlighet att arbeta. Du som kan arbeta större delen av sommaren på varierade arbetstider kommer att vara prioriterad.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med viljan och engagemanget att ge våra brukare en fantastisk sommar! Har du utbildning, håller på att utbilda dig eller har erfarenhet inom vård och omsorg är det meriterande, men främst är det dina personliga egenskaper som vi kommer lägga vikt vid. För arbete inom hemtjänsten är körkort önskvärt.

Den första personliga egenskapen som vi efterlyser hos våra sommarvikarier är att du är ansvarstagande och på ett självständigt vis tar dig an dina arbetsuppgifter och tar ansvar för att strukturera upp och slutföra dessa på ett effektivt och professionellt sätt. Vi ser det även som viktigt att du har en god utvecklad samarbetsförmåga för att tillsammans med dina kollegor kunna skapa bästa möjliga omsorg för våra brukare. Vidare lägger vi vikt vid att du har lätt för att skapa förtroende i jobbrelaterade situationer, där du aktivt tar kontakt och vårdar relationer till brukare, kollegor och anhöriga. Ytterligare en egenskap som vi önskar se hos våra sommarvikarier är initiativförmåga, där du vågar ta egna initiativ till aktivitet för våra äldre. Sist men inte minst tycker vi att det är viktigt att du är flexibel och kan känna dig bekväm med att vid behov kanske få hoppa in på ny avdelning under en dag eller då det fungerar byta ett pass mot ett annat för att få verksamheten att fungera så bra som möjligt.

För att få arbeta hos oss i sommar behöver du vara minst 18 år fyllda den dagen du börjar arbeta. Vi kommer även att begära in ett utdrag ur belastningsregistret om du blir aktuell för anställning. Utdrag gör du enkelt på polisens hemsida: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Urval och intervjuer kommer ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 40

Anställning:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 3-6 månader
Tillträde: Tillträde v 25.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-03-31
Referensnummer: 17/19

Andra uppgifter:

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Upplysningar lämnas av:

Therese Fenevall
Samordnare
E-post: therese.fenevall@ partille.se

Sara Henriksson
Samordnare
E-post: sara.henriksson@ partille.se

Fackliga företrädare:

Katarina Brännström
Kommunal
Telefon: 010-442 94 49

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster