Stödassistent/ habiliteringspersonal, Krokstorps LSS-boende

Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 300 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet.

I kommunen är vi 2 300 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möta Alebornas förväntningar med oss?

Arbetsuppgifter:

Vi för daglig verksamhet och gruppboenden närmare varandra till en stor enhet och det innebär till exempel att personal arbetar på fler arbetsplatser. Ibland även med ledsagning. Vi söker medarbetare som har entusiasm, uthållighet och intresse för att stödja brukare i olika miljöer. Du behöver därför ha lätt för att ställa om och vara flytande mellan enheter. En betydande del av arbetet ligger i att motivera. Vi arbetar lågaffektivt och med tydliggörande pedagogik. I tjänsten samverkar du med interna och externa kontakter.
Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer:

Barn och fritidsprogrammet med inriktning mot socialt eller pedagogiskt arbete, alternativt vård och omsorgsprogrammet med inriktning funktionsnedsättning eller likvärdigt.
Du är stabil som person och har en god portion självinsikt. Du har ett bra driv och en strävan efter att saker alltid blir gjorda. Nyfikenhet är en annan egenskap som är viktig samt att du har ett naturligt gott förhållningssätt riktat mot den enskildes integritet och självbestämmande.
På Krokstorp får du många kollegor. Du ska ha mycket god förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.
Schemalagd arbetstid kvällar, dagar, helger.

Du ska ha erfarenhet av arbete med människor där utmanande beteende varit förekommande. Vi ser helst att du har erfarenhet av arbete med autistiska personer.

För att kunna arbeta hos oss krävs att du har ett giltigt utdrag från polisens belastningsregister. Utdraget är giltigt i ett år. Det är du som ansöker om utdraget och som ansvarar för att visa upp det vid anställningen. Du ansvarar också för att förvara originalet och för att förnya det innan giltighetstiden gått ut. Du får mer information och kan beställa ett registerutdrag från polisens webbplats.
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Antal tjänster: 4

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Med möjlighet till deltid. Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-22
Referensnummer: A849080

Andra uppgifter:

Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas 24 månader efter avslutande av rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Ale kommun.

Upplysningar lämnas av:

Harald Gondesen
Enhetschef
Telefon: 0303-70 31 80, 0725-26 43 42

Fackliga företrädare:

Fackliga representanter nås via kommunens kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster