Timvikarier till äldreomsorgen

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i vår vikariepool med uppdrag inom hemtjänst och på äldreboenden. Du får också möjlighet att arbeta i våra olika kommundelar - Gråbo, Floda och Lerum!

Arbetsuppgifter:

Söker du ett varierat arbete och är intresserad av att stötta människor i deras vardag? Då kan arbetet som timvikarie i vikariepoolen vara något för dig!

Som timvikarie kan du påverka dina arbetstider och i vilken omfattning du arbetar, vilket ger dig möjlighet att kombinera arbete och privatliv. Du anger själv vilka dagar och tider du vill vara tillgänglig för arbete. Du får sedan förfrågningar om arbetspass utifrån verksamheternas behov. Hos oss kan du arbeta såväl dag, kväll som natt på både vardagar och helger.

Du får givetvis en anpassad introduktion med utgångspunkt utifrån dina erfarenheter.

Kvalifikationer:

Du tycker om att arbeta med människor och sätter individen i fokus. Det är viktigt att du har initiativförmåga och kan arbeta självständigt samt har ett flexibelt förhållningssätt. Du är social och har gott bemötande gentemot kollegor, omsorgstagare samt anhöriga. För att kunna kommunicera med kollegor och omsorgstagare behöver du behärska svenska i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort är önskvärt

Varmt välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 10

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-03-31
Referensnummer: A795139

Andra uppgifter:

Lerums kommuns vision att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar cirka
3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Vikariepoolen
E-post: bemanningsenhet@lerum.se

Fackliga företrädare:

Mattias Johansson
Kommunal
Telefon: 0302-521529

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster