Förskollärare

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Kommunen är organiserad i en förvaltning med fyra sektorer. Sektor Utbildning omfattar förskolor och grundskolor med tillhörande skolbarnomsorg, grundsärskola, gymnasium, vuxenutbildning samt Kultur- och fritid.

Förskolorna i Stenungsunds kommun arbetar utifrån de nationella styrdokumenten och Stenungsunds kommuns verksamhetsplan. Vi arbetar med aktionsforskning som metod för att synliggöra och utveckla lärmiljön för undervisning och utbildning.

Förskolan använder digital dokumentation i det systematiska kvalitetsarbetet. Varje förskola arbetar utifrån sin skolutvecklingsplan som genomsyrar enhetens mål och visioner. Du ges möjlighet till vidareutbildning genom bland annat Förskolelyftet och en stor mängd intern fortbildning som Läslyftet och programmering. Du erbjuds arbetskläder, surfplatta, ett hälsofrämjande arbetssätt.

Se hit om du är engagerad och nyfiken på Stenungsunds kommun! Vi söker engagerade förskollärare! Vi utbildar världsmedborgare, nutidens förskola för framtidens barn!

Arbetsuppgifter:

I Stenungsunds kommuns förskolor ligger fokus på aktionsforskning, digitalisering, språk och interkultur. Din roll är att säkerställa och bidra till hög kvalitét i undervisningen. Det innebär för oss att arbetet sker i enlighet med målen så att vi stärker barnens rätt att leka, lära, utvecklas, känna sig trygga och ha roligt i förskolan.

Vi söker 4 stycken förskollärare, till Ekenäs förskola, Kyrkenorums förskola, Hallernas förskola och Spekeröds förskola.

Intervjuer sker fortlöpande.

Kvalifikationer:

Du har högskoleexamen som lärare i förskola/förskollärare och legitimation för detsamma.

-Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

-Du har hög digital kompetens.

-Du skapar förutsättningar för undervisning, utbildning och optimala lärmiljöer.

-Du är nyfiken och har en hög social kompetens.

Vi ser gärna att du är flerspråkig.

Antal tjänster: 4

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-25
Referensnummer: A838259

Andra uppgifter:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar lämnas av:

Anna Johannisson
Förskolechef
Telefon: 0303-73 25 85
E-post: anna.johannisson@ stenungsund.se

Ros-Mari Niklasson
Förskolechef
Telefon: 0303-732029
E-post: ros-mari.niklasson@ stenungsund.se

Fackliga företrädare:

De fackliga förbunden nås via kommunens växel
Telefon: 0303-73 00 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster