Förskollärare till Förskolan Torpagatan 50

Göteborgs förskoleförvaltning omfattar 389 kommunala förskolor och 179 fristående förskolor med ca 30 000 barn. Omsättningen är ca 4,1 mdkr. Förvaltningen har ca 6 000 medarbetare och chefer som gemensamt utvecklar och förvaltar verksamheten till framtidens förskola.

Förskoleförvaltningen har tydligt fokus på att utveckla kultur, förhållningssätt samt styrning- och ledning, för att stödja och skapa bästa möjliga förutsättningar för förskolecheferna att leda den pedagogiska utvecklingen av förskolan. Vi söker dig som brinner för utmaningen att bygga upp en nyskapande och modern organisation med följande fokus:

- Ökad kvalitet i undervisningen för barns lärande och utveckling
- Tydligare ansvar, styrning och ledning för barns lärande och utveckling
- Ökad likvärdighet mellan förskolor för att alla barn ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet och kompensera för olika förutsättningar

Arbetsuppgifter:

Förskolan Torpagatan 50 är belägen i natursköna Vidkärr och består av 5 avdelningar. Förskolan startades i januari 2018 och du har stora möjligheter att vara delaktig i den fortsatta uppbyggnaden av verksamheten. En av våra pedagoger går vidare för att pröva annan tjänst så därför söker vi nu en förskollärare och hoppas att just du vill bli en del av vår verksamhet.

Vi erbjuder våra barn goda möjligheter till lek och spännande upplevelser både inomhus och utomhus, där du stimulerar barnen att utforska och vara nyfikna med dig som viktig medupptäckare. Det ska vara roligt att vara på förskolan, men också lärorikt och utvecklande. Som förskollärare hos oss ansvarar du och dina kollegor för planering och genomförande av den pedagogiska verksamheten. Du bidrar till att skapa en god arbetsmiljö för förskolans barn och dig själv i samverkan med kollegor och förskolechef. Vidare driver du verksamheten framåt med barnens delaktighet samt inflytande och tar tillvara deras intressen och erfarenheter.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och som vill vara med och fortsätta utveckla arbetet utifrån styrdokument och uppsatta mål. Vi ser gärna att du har erfarenhet av yrket, men är du nyexaminerad är vi även intresserade av din ansökan.

För att trivas hos oss har du lätt för att samarbeta och ser det som en styrka att vara i arbetslag där man lyfter varandras kompetenser. Ett vänligt, varmt och respektfullt förhållningssätt präglar din dialog med barn, föräldrar och andra vuxna. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet och kunskap inom systematiskt kvalitetsarbete samt har förmågan att driva det pedagogiska utvecklingsarbetet framåt. Du har god kunskap kring pedagogisk dokumentation och digitala hjälpmedel.

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-01-14. Snarast eller enligt överenskommelse. Vi har 1 föräldravikariat och 1 tillsvidaretjänst.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-13
Referensnummer: F18/320

Andra uppgifter:

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningsperioden.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta kan beställas på Polisens hemsida.   
 
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.  

Upplysningar lämnas av:

Susanne Olsson Ketabati
Förskolechef
Telefon: 0313656966

Fackliga företrädare:

AnnaMia Nilsson
Lärarförbundet
Telefon: 031-7015509

Lärarnas Riksförbund
Telefon: 031 3672950

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster