Lärare i spanska och annat ämne till Persboskolan

Om arbetsplatsen

Är du utbildad lärare? Se hit! Vi söker en lärare som är behörig att undervisa i spanska och annat ämne.

Hos oss på Persboskolan går 275 elever i årskurserna 5-9. Vi är en skola som ligger beläget i Skultuna, cirka 15 km norr om Västerås. Vi har närhet till både torg och busstation och resvägen från centrum till Skultuna består av en vacker natur med både åkrar, ängar och skog.

På vår skola finns en mångfald av kunskap i vår kompetenta personal. Det är något vi värdesätter och tycker är viktigt. Vi vill ta vara på varandras styrkor och på ett bra sätt samarbeta och skapa nya idéer tillsammans. På Persboskolan värnar vi om goda dialoger, bra bemötande och ett positivt förhållningssätt till varandra. För oss är det viktigt att vi aldrig glömmer att känna glädje i vårt arbete och att vi finns där för eleverna. Förutom pedagogiken arbetar vi med elevhälsoarbete för att säkerställa att våra elever mår bra och känner sig trygga.

Persboskolan ingår i Skultuna kommundelstjänst. Vår organisation kännetecknas av närhet till politiken, med få chefsnivåer och snabba beslutsvägar. Läs gärna mer om oss och vår skola på www.skultuna.vasteras.se/persboskolan.

Arbetsuppgifter

Som lärare i spanska undervisar du elever i årskurs 6 - 9. Beroende på din andra ämnesbehörighet undervisar du i det ämnet också. Enkelt skulle vi kunna säga att du kommer att arbeta med undervisning, handledning, planering och värdegrundsarbete utifrån läroplanen (LGR 11). Men att vara lärare idag handlar om så mycket mer, något som vi känner stolthet för. Att arbeta som lärare handlar om att ständigt utvecklas utifrån de elever vi möter. Att fånga elevernas intressen och utifrån det skapa rolig och utmanande undervisning. Det handlar också om att dokumentera elevernas lärande för att möjliggöra deras chanser till att nå sina mål. Förutom pedagogiken arbetar vi också med elevhälsoarbete för att säkerställa att våra elever mår bra och känner sig trygga. Framförallt får vi aldrig glömma att känna glädje i vårt arbete och att vi finns där för eleverna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare för undervisning inom grundskolan senare åldrar med behörighet att undervisa i spanska. Det är meriterande om du har behörighet i annat ämne också. Du som är nyexaminerad lärare är också välkommen att jobba hos oss! Vi vill att har kunskaper att använda IKT i ditt dagliga arbete.

Våra förväntningar på dig som söker är att det är naturligt för dig att använda digitala verktyg i ditt pedagogiska arbete. Du har ett tydligt pedagogiskt ledarskap i ditt klassrum där du arbetar med inkluderande lärmiljöer. Du ger alla elever förutsättningar utifrån deras lärstil och har förmåga att skapa struktur för att hantera vardagen i den föränderliga värld vi lever i. Du skapar tillit, är en förebild och bygger relationer med elever och deras vårdnadshavare. I vår verksamhet ställer vi upp för varandra och alla bidrar till ett positiv arbetsklimat.

Varmt välkommen med din ansökan! I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde höstterminen 2018
Antal platser: 1

Ansökan

Gör ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-05-08

Arbetsgivarens referensnummer: 2018/00268

Kontakt

Enhetschef/rektor Göran Folkeson Telefon: 021 -39 38 92

Lärarnas Riksförbund Ulf Landquist Telefon: 073-413 18 00

Lärarförbundet Mats Keijser Telefon: 021-39 38 90

Övrigt

Västerås stad har 10 000 medarbetare inom 100 olika yrken, alla med det gemensamma målet att bygga en stolt och välfungerande stad där framtidstro står i centrum. Tillsammans bidrar vi till välfärden och gör skillnad varje dag. I Västerås stad strävar vi efter att varje dag leva upp till vår värdegrund ”Alltid bästa möjliga möte”. Vi vill ha en sammansättning av medarbetare som speglar mångfalden i vårt samhälle. Det tror vi är viktigt för att få en stolt och välfungerande stad.

Funderar du på att flytta till Västerås? Besök gärna www.jiv.se, som ger dig information om staden och vilket stöd medflyttarakademin kan ge dig och din respektive vid en eventuell flytt.

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. Västerås stad arbetar bland annat för att alla våra tillsvidareanställda medarbetare ska få möjligheten att önska tjänstgöringsgrad.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.


Läs gärna om Skultuna kommundel