Undersköterskor till nystartad Korttidsenhet

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Kommunen är organiserad i en förvaltning med fyra sektorer. Sektor Socialtjänst innefattar 3 verksamheter; Vård och omsorg, Individ- och familjeomsorg samt Funktionsvariation.

Vård och omsorg ansvarar för äldreomsorgen i Stenungsunds kommun. Hemsjukvården som utförs är lagstyrd och regleras primärt av Socialtjänstlagen (SoL) och Hälso- och sjukvårdslagen (HsL). Med människan i fokus verkställs insatser genom bistånd till personer som har behov av hjälp och stöd i hemmet, särskilda boenden, tillfälligt behov av korttidsplats samt personlig assistans. Alla instanser i kedjan bidrar till en kvalitativ och säker vård och omsorg för våra omsorgstagare.

Vi expanderar nu korttidsverksamheten och söker därför nya medarbetare som ser möjligheterna i denna utmaning och vill ingå i vårt team.

Kortidsenheten innebär stöd och omvårdnad för äldre under en kortare period, tillfälligt eller återkommande. Det är en flexibel och omväxlande arbetsplats som möter vårdtagare med många olika vårdbehov och stödinsatser.

Den nystartade verksamheten kommer ha följsamhet till framtida vårdbehov och kan på längre sikt konverteras över till annan verksamhet, tex särskilt boende.

Arbetsuppgifter:

En viktig del i arbetet är att skapa livskvalitet och förutsättningar för den enskilde att återgå till vardagen. Arbetet sker utifrån ett personcentrerat- och rehabiliterande förhållningssätt där man ser till varje individs behov och förutsättningar. Ett nära samarbete med övriga yrkeskategorier såsom rehabpersonal och sjuksköterskor utgör en stor del av arbetet.

Dokumentation, genomförandeplaner och läkemedelssignering sker med digital teknik.

Arbetstiden kommer att vara schemalagd på dag, kväll och helg och i första hand på den arbetsplats man anställs på. Arbetspass kan även utföras på andra samarbetande enheter vid behov, vilket ger en flexibel och omväxlande tjänst.

Kvalifikationer:

Du är utbildad undersköterska. Det är meriterande med vidareutbildning/erfarenhet inom demensvård och geriatrik. Då vårdbehovet på korttidsenheter ökar ser vi gärna att du har erfarenhet av sjukhusvård.

Du är en trygg, flexibel person som bemöter människor på ett professionellt och respektfullt sätt. Du är lyhörd och har lätt för att samarbeta och hitta lösningar på de utmaningar som uppstår.

Du motiveras av omväxlande arbete och att tillsammans med dina kollegor skapa ett klimat där ni arbetar mot gemensamma mål.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 8

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid / deltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-27
Referensnummer: A839330

Andra uppgifter:

Vi undanber oss vänligen, men bestämt, kontakt med försäljare av rekryteringstjänster, i denna annonsering.

Upplysningar lämnas av:

Kristina Alpner
Enhetschef Korttidsenheten och Trygg Hemgång
Telefon: 0303- 738736
E-post: kristina.alpner@ stenungsund.se

Fackliga företrädare:

De fackliga förbunden nås via kommunens växel
Telefon: 0303-73 00 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster