Sommarvikarier personlig assistent

Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med 2 100 medarbetare. I stadsdelen bor cirka 50 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vi är väldigt stolta över vårt uppdrag som går ut på att finns till för Hisingsborna och leverera stöd och service av högsta kvalité. Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i - vilket är något som vi verkar för tillsammans. Vårt arbetssätt präglas av samarbete, nytänkande, engagemang och kompetens inom vårt uppdrag. Som arbetsgivare erbjuder vi dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.

Arbetsuppgifter:

Vill du vara med och göra det möjligt för våra brukare att leva ett självständigt liv? Kanske ser du denna sommar som en möjlighet att få inblick inom nya arbetsområden? Norra Hisingen söker nu dig som vill arbeta som semestervikarie inom personlig assistans i sommar!

Du kommer att täcka upp vid ordinarie personals semester men det kan även vara möjligt att bli anställd på vikariat före och efter semesterperioden Från och med vecka 25 vecka 33 har vi behov av semestervikarier.

Våra brukare är i vuxen ålder med olika funktionsnedsättningar och varje uppdrag är unikt.
Att arbeta som personlig assistent innebär att ge stöd och trygghet, men också att coacha brukaren till delaktighet i dagliga aktiviteter där funktionsnedsättningen sätter gränser exempelvis personlig hygien, kommunikation, stöd vid olika aktiviteter, träning med mera.

Du kommer att arbeta i brukarens hem vilket ställer stora krav på att du visar hänsyn till brukarens integritet. Arbetet består av många möten med brukare, närstående och andra yrkeskategorier. Utöver detta ingår administrativa uppgifter och social dokumentation.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete med en god introduktion tillsammans med våra erfarna och kunniga medarbetare, vilket ger dig goda förutsättningar till att bidra till en bättre vardag för våra brukare!

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med människor och personlig assistans. Det är önskvärt om du är utbildad undersköterska eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig eller har pågående utbildning som är relevant för verksamheten. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av personlig assistans eller av liknande arbete. Norra Hisingen sträcker sig över ett stort geografiskt område så har du körkort är detta meriterande.

Du har ett pedagogiskt synsätt, är flexibel och har god samarbetsförmåga Vi ser att du har förmåga att ta egna initiativ och arbeta strukturerat, samt att du har ett gott bemötande. Som personlig assistent består arbetet av många möten med brukare, närstående och andra yrkeskategorier är det av stor vikt att du har en positiv människosyn och är lyhörd. Då en stor del av arbetsuppgifterna handlar om att kommunicera och dokumentera, krävs god kommunikationsförmåga i så väl tal som skrift.

Vi söker dig som tror på alla människors lika värde och rättigheter. Har du dessutom förmåga att hitta guldkornen i vardagen för personer med funktionsnedsättning ser vi fram emot din ansökan!


Antal tjänster: 10

Anställning:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Varaktighet: 11 dagar - 3 månader
Arbetstid: Schema
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-12
Referensnummer: A845256

Andra uppgifter:

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering.

I Norra Hisingen arbetar vi för en god och hälsofrämjande arbetsmiljö och erbjuder bland annat friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter. Rökfri arbetstid tillämpas i hela förvaltningen.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag:
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Ann-Britt Svensson
Enhetschef Boendestöd
Telefon: 031-366 89 06 / 070-200 23 58

Carola Ernst
Enhetschef
Telefon: 031-366 98 05

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster