Vikarie till Teknikprogrammet inom ämnena CAD, Design, Konstruktion och Teknik till Hulebäcksgymn.

Välkommen till Härryda kommun, en arbetsplats där vi tror att olikheter berikar oss och höjer kvalitén. Vi är en serviceorganisation med myndighetsansvar och letar efter dig som vill vara delaktig, är engagerad och tar eget ansvar. Vi levererar service med hög kompetens och kvalitet i en kommun som rymmer många spännande projekt och goda kollegor. Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i kommunen.

Hulebäcksgymnasiet byggdes 1995 och har ett mycket gott rykte i regionen. På Hulebäcksgymnasiet går idag ca 1 800 elever på tio olika gymnasieprogram, såväl yrkesförberedande som högskoleförberedande. Skolan kännetecknas av engagerad personal, hög trivsel, bra resurser och nöjda elever. Vi har väl fungerande programarbetslag där de lärare som undervisar på ett program bildar arbetslag. Varje program har sin hemvist i skolan, där lärarnas arbetsrum ligger och där merparten av undervisningen sker.

Vill DU vikariera på det populära Teknikprogrammet?

Arbetsuppgifter:

Gillar du att arbeta med ungdomar och teknik?

Vi söker dig som kan undervisa på Teknikprogrammets inriktning Design och produktutveckling. Utbildningen ger våra elever grunderna i design och konstruktion.
I uppdraget som lärare på Teknikprogrammet kommer du att undervisa på ungdomsgymnasiet inom ämnena CAD, Design, Konstruktion och Teknik.

Kvalifikationer:

Du behöver ha en relevant lärarutbildning och/eller en god yrkeserfarenhet inom de aktuella ämnena du skall undervisa i. Lärarexamen och lärarlegitimation är önskvärd.

Som person är det viktigt att du har ett stort hjärta för elever och en förmåga att bygga relationer. Du förväntas att vara flexibel och lösningsinriktad samt öppen för att samarbeta med andra pedagoger.

Eleverna disponerar varsin dator under sin skolgång och vi använder en digital pedagogisk plattform och digitala läromedel.
Kunskap inom Office365 är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid. 80%
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Tidsbegränsat till:  Tidsbegränsad anställning under vårterminen 2019.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-20
Referensnummer: A840488

Andra uppgifter:

Tjänsten är ett vikariat om 80% under vårterminen. Tjänstens storlek kan i dialog förändras beroende på sökande och kompetens.
Vi påbörjar rekryteringen i takt med att ansökningarna kommer in så inkom med din ansökan snarast.

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Mikael Svensson
Rektor
Telefon: 031-724 66 24
E-post: mikael.svensson@ harryda.se

Fackliga företrädare:

Lärarnas Riksförbund
Telefon: 031-724 67 32
E-post: lr@harryda.se

Lärarförbundet
Telefon: 031-724 63 98
E-post: lararforbundet@harryda.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster