Timvikarie i grundsärskolan Öjersjö Brunn / Öjersjö Storegård

Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg, dvs förskoleverksamhet och skolbarnomsorg. Förvaltningen ansvarar även för kommunens utbildningsverksamhet inom; förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunalvuxenutbildning, svenskundervisning och uppdragsutbildningar.

Grundsärskolan i Partille kommun ligger på två grundskolor, Öjersjö Storegård och Öjersjö Brunn. Skolorna ligger i ett mycket trevligt och expansivt område med närhet och goda kommunikationer in till Partille centrum, likväl som Göteborg. Till vår förmån är vi även omslutna av vacker natur.

Skolorna har moderna och ändamålsenliga lokaler och en trevlig arbetsmiljö. För närvarande har vi 47 elever fördelade på båda skolorna, i årskurserna 1-9. Grundsärskolan i Partille kommun lägger stor vikt vid systematiskt kvalitetsarbete och stor kompetens finns att tillgå inom organisationen.

Arbetsuppgifter:

Nu söker vi dig som vill arbeta som timvikarie i grundsärskolan med tillhörande fritidsverksamhet. Du kommer att arbeta som elevassistent åt elever med särskilda behov, till exempel med utåtagerande beteende.

Arbetet präglas av lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik och alternativa kommunikationsstrategier. Du arbetar för att stimulera och utmana elevernas utveckling och lärande, i nära samarbete med speciallärare och förskollärare.

Kvalifikationer:

Vi söker en elevassistent som har en gymnasial utbildning från barn- och fritidsprogrammet, eller utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig, med erfarenhet av att arbeta i skolan. Att du är intresserad av verksamhetens styrdokument är ett krav då du kommer att vara en resurs som täcker upp när personal är sjuk eller ledig.

Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, särskilt vid förhållningssätt och lågaffektivt bemötande samt samarbetsförmåga.

Meriterande är om du har erfarenhet/kunskap kring elever inom NPF och lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik och AKK.
Erfarenhet önskvärd.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Timavlönad
Löneform: Timlön
Tillträde: Tillträde 190201 eller enligt överenskommelse. Intervjuer kan komma att ske löpande innan ansökningstiden har gått ut.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-31
Referensnummer: 10/19, 2019:40

Andra uppgifter:

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Katarina Wärn
Biträdande rektor
Telefon: 031-3922073

Fackliga företrädare:

Katarina Brännström
Kommunal
Telefon: 031-792 97 61

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster