Tingsryds kommun söker Undersköterskor till Örnens äldreboende

Tillbaka

Tingsryds kommun har som uppdrag att skapa en bra vardag för kommunens invånare, besökare och företagare. Vi som arbetar inom kommunen gör skillnad och påverkar människors vardag. Vi ansvarar för att barn lär sig läsa och skriva och att människor får en god och trygg omsorg. Vi arbetar också med att skapa förutsättningar för att det byggs hus, att vi har bra vägar, rent vatten och en fin miljö. Hos oss finns Sveriges viktigaste jobb.

Vi på Tingsryds kommun strävar efter att ha medarbetare som trivs och utvecklas i sitt arbete. Vi är en mindre kommun med korta beslutsvägar med större möjlighet för medarbetarna att påverka sin arbetssituation.

Vill du ha ett jobb där du är med och utvecklar vår kommun tillsammans med oss?

Arbetsuppgifter:

Tingsryds kommun söker en undersköterska till Örnens äldreboende i Tingsryd. Arbetet innefattar alla inom omsorgsarbetet förekommande arbetsuppgifter. Vi arbetar med personcentrerad vård med värdighet och välbefinnande till den enskilde som grund. Vi kan erbjuda dig en tydlig ansvarsfördelning, stimulerande arbetsmiljö och goda utvecklingsmöjligheter.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är undersköterska eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du kommunicerar väl i tal och skrift och har god datavana.

Vi söker dig som har förmågan att tillsammans med gruppen skapa ett klimat där du och dina arbetskamrater arbetar mot gemensamma mål/delmål med brukaren i fokus. Du är flexibel, ansvarskännande och har lätt för att samarbeta med andra. Du är en positiv person, är initiativrik och arbetar bra både självständigt och i grupp.

Att ha kul på jobbet är viktigt för oss och vi hoppas du kan bidra med ännu mera glädje och engagemang i våra verksamheter.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Tingsryds kommun arbetar aktivt för en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i verksamheten. Vi förespråkar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid. 75-85%
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: 6 månader eller längre. Två tjänster, ett tillsvidare och ett vikariat
Arbetstid: Schema. 
Tillträde: 2019-06-16. eller enligt överenskommelse
Schema: Arbetstiderna är förlagda till dag- och kvällstid under vardagar och helger.
Antal platser: 2

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-06-15

Arbetsgivarens referensnummer: A860786

Upplysningar lämnas av:

Anette Gustavsson
Områdeschef Örnen Tingsryd
Telefon: 070-5638780

Facklig(a) företrädare
Facklig företrädare nås via kommunens medborgarkontor
Telefon: 0477-441 00

Tillbaka