AnläggningsarbetareAlingsås präglas av stark tillväxt, nyföretagaranda och är den moderna mötesplatsen. Här hittar du småstadens fördelar och storstadens möjligheter. Med tåg till Göteborg tar det drygt 30 minuter, under en timme till Borås och Skövde och under tre timmar till Stockholm.

Alingsås kommun som arbetsgivare erbjuder dig ett meningsfullt arbete med schyssta arbetsvillkor och ledare som ger dig förtroende att utvecklas. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat.

Arbetsuppgifter:

Vi på tekniska förvaltningens gatuavdelning söker nu en anläggningsarbetare. Gatuavdelningen består av 22 medarbetare som med stort engagemang och kunskap sköter planering, drift och underhåll av Alingsås gator och allmänna platser.

Arbetet som anläggningsarbetare är varierande och utmanande och består av underhåll och nyanläggning av kommunens VA-nät, byggnation och underhåll i gatunätet samt under vintertid vinterväghållning. Du kommer både jobba i grupp och självständigt under stort egenansvar.

Beredskapstjänstgöring ca var sjunde vecka kan ingå i tjänsten. Arbetet utförs inom hela Alingsås kommun.

Kvalifikationer:

Vi arbetar i en trafikmiljö där gott omdöme och säkerhetstänk är viktigt. Arbetet är rörligt och varierande och därför är flexibilitet, initiativförmåga och samarbetsförmåga ett måste. I arbetet förekommer också mycket kontakt med invånare i samband med arbeten i publika miljöer, vilket ställer krav på ett gott bemötande från vår sida.
Vi vill att du har utbildning inom bygg- och anläggning och gärna flerårig arbetslivserfarenhet. Vi tror att du har erfarenhet från VA-arbete eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som arbetsgivaren bedömer som likvärdiga. Har du erfarenhet av stensättning så är det meriterande. Likaså är kunskaper i svetsning och dylikt ett plus.

Körkort C är ett krav. Vi vill också att du är van att hantera de maskiner som krävs för arbetsuppgifterna.

Vi sätter ett stort värde på att du som person är positiv, engagerad och bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Vi ser gärna sökanden som bidrar till att öka mångfalden i organisationen.

Tillsättning enligt överenskommelse. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid med tillträde enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-31
Referensnummer: A840875

Andra uppgifter:

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Upplysningar lämnas av:

Peter Öhrn
Enhetschef Gata
Telefon: 0322-61 65 80
E-post: peter.ohrn@alingsas.se

Mats Andersson
Arbetsledare
Telefon: 0322 - 61 63 10

Fackliga företrädare:

Fredrik Andersson
Anläggningsarbetare
Mobiltelefon: 0733479370

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster