Semestervikarier till boendestöd

Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 49 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.

Arbetsuppgifter:

Vill du stötta personer med främst psykiska funktionsnedsättningar som bor i eget boende till en mer fungerande vardag? Kanske ser du denna sommar som en möjlighet att få inblick i nya områden? Norra Hisingen söker nu semestervikarier till boendestöd.

Som boendestödjare arbetar du i den enskildes hem och ger stöd till personer med psykiska, intellektuella eller neurologiska funktionsnedsättningar.

Ditt uppdrag hos oss innebär att du arbetar för att öka den enskildes möjlighet att bo i ordinärt boende genom att tillgodose brukarens hela behov av stöd och hjälp i hemmet. Det kan innebära att boendestödet ges enbart som motiverande stöd till den enskilde att själv genomföra olika aktiviteter, i eller utanför hemmet. Under andra perioder handlar det om att ge praktisk hjälp och omvårdnadsinsatser. Vi arbetar efter de genomförandeplaner som är upprättade för varje brukare. Arbetstiden är förlagd dag, kväll och helg.

Som anställd semestervikarie hos oss får du ett meningsfullt och roligt arbete där du får god introduktion av våra erfarna medarbetare. Det finns goda möjligheter till fortsatt arbete efter sommaren.

Var med oss i sommar och gör skillnad!

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i enskildas hem. Vi ser gärna att du är utbildad eller har en pågående utbildning inom vård, socialt arbete eller andra studier som är relevanta för arbetet. Har du tidigare erfarenhet av arbete i annans hem och/eller erfarenhet av personer med psykisk ohälsa är det meriterande. Då arbetet sker i enskildas hem och resor till och från brukare bland annat sker med bil är körkort ett krav.

Som person är du ansvarsfull, flexibel och tycker om att ta egna initiativ. Du ska ha ett genuint intresse för att arbeta med människor och en god förmåga att samarbeta med andra.

Då en stor del av dina arbetsuppgifter handlar om att kommunicera med brukare, dennes närstående och kollegor, samt att arbeta med dokumentation, krävs goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.

Urval och intervjuer kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Antal tjänster: 12

Anställning:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Schema
Tillträde: Semestervikariat v 25-33

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-12
Referensnummer: A845206

Andra uppgifter:

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering.

I Norra Hisingen arbetar vi för en god och hälsofrämjande arbetsmiljö och erbjuder bland annat friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter. Rökfri arbetstid tillämpas i hela förvaltningen.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag:
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Ann-Britt Svensson
Enhetschef Boendestöd
Telefon: 031-366 89 06 / 070-200 23 58

Fackliga företrädare:

Kommunal
Telefon: 010-442 94 20

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster