Timvikarier till Ellen Keyskolan

Göteborgs grundskoleförvaltning omfattar 141 kommunala skolor och 44 fristående skolor med ca 56 000 elever. Omsättningen är ca 7,2 mdkr. Förvaltningen har ca 8 000 medarbetare och chefer som gemensamt utvecklar och förvaltar verksamheten till framtidens skola.

Grundskoleförvaltningen har tydligt fokus på att utveckla kultur, förhållningssätt samt styrning- och ledning, för att stödja och skapa bästa möjliga förutsättningar för rektorerna att leda den pedagogiska utvecklingen av skolan. Vi söker dig som brinner för utmaningen att bygga upp en nyskapande och modern organisation med följande fokus:

- Ökad kvalitet i undervisningen för att öka elevernas lärande.
- Tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevernas kunskapsresultat.
- Ökad likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet och kompensera för elevernas olika förutsättning.

Arbetsuppgifter:

Vill du vara en viktig del i skapandet av en världens mest demokratiska skolor?

Ellen Keyskolan är en F-6 skola med ca 350 elever fördelade i 14 klasser.

Skolan genomsyras av ett elevcentrerat arbetssätt med tydligt fokus på delaktighet och demokrati. Vi arbetar för att varje elev ska vara delaktig i alla processer som rör eleven, att eleven har möjlighet att påverka och kan tillägna sig demokratisk kompetens. Vår målsättning är att Ellen Keyskolan ska vara en skola med tydliga strukturer för demokrati och normkritik och att vi tillsammans ska arbeta för att alla elever når målen. Vi vill att våra elever ska känna sig trygga, sedda och respekterade på Ellen Keyskolan.

Vi söker nu timvikarier som kan täcka upp för ordinarie lärare vid sjukdom och planerad ledighet. Som timvikarie kommer du att arbeta och täcka upp i olika årskurser (F-6) och ämnen, beroende på hur behovet ser ut. Arbetet innebär även att du kommer samarbeta med övriga pedagoger och lärare, samt i viss mån även ha kontakt med elevhälsan, övrig personal och föräldrar.

Vi erbjuder ett flexibelt arbete med mycket varierande arbetsuppgifter!

Kvalifikationer:

Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av att undervisa och har ett pedagogiskt förhållningssätt. Om du även har tidigare erfarenhet av arbete med barn och unga är det meriterande. Vidare behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska samt att du känner dig trygg med att undervisa i klass. Om du har en pedagogisk utbildning är det givetvis ett stort plus, men inget krav för tjänsten.

Då tjänsten innebär viss variation och du kan behöva täcka upp inom flera olika ämnesområden och årskurser söker vi dig som är flexibel och lösningsorienterad. Vidare så har du mycket god samarbetsförmåga och gillar att bygga relationer.

Är du dessutom en person som strävar framåt, har nya idéer och ett positivt förhållningssätt så kan du passa som timvikarie hos oss!

Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Löpande, enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-14
Referensnummer: G19/101

Andra uppgifter:

Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. 
Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR. 

Upplysningar lämnas av:

Karin Hallhagen Bagby
Rektor
Telefon: 031-366 87 20

Fackliga företrädare:

Robert Wennerberg
Lärarförbundet
Telefon: 031-7015526

Eva Heed
Lärarnas Riksförbund
Telefon: 031-3672950

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster