EnhetschefVälkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg.

Arbetsuppgifter:

Den här tjänsten är för dig som vill arbeta som enhetschef inom den kommunala hemtjänsten som organiseras i Avdelning Kvarboende. Enheterna som ingår i Avdelningen Kvarboende är: Bjärke, Centrum, Haga och Tuve/Hemsjö, Förebyggandeenheten, dagverksamheten Eternellen för personer med demensdiagnos, Kvarnbackens korttidsboende, trygghetslarmorganisationen och nattpatrull.
Tillsammans arbetar vi för att uppnå att den enskilde känner välbefinnande och får leva ett värdigt liv genom ett salutogent syn- och arbetssätt. En salutogen äldreomsorg handlar om en individuellt anpassad omvårdnad med den äldre i fokus.

Kvalifikationer:


Vi söker dig som har en högskoleutbildning som socionom eller utbildning som vi bedömer som likvärdig. Vi vill att du har dokumenterad ledarskapserfarenhet från hemtjänst, särskilt boende eller annan social verksamhet.
Vi värdesätter Din förmåga att skapa delaktighet bland dina medarbetare, att kunna vara nytänkande samt att du har förmåga att vara kundorienterat.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 100%
Tillträde: Tillträde 190408 eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-18
Referensnummer: A847190

Andra uppgifter:

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Vi gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag.

Upplysningar lämnas av:

Helén Gillquist
Avdelningschef, Äldreboende
Telefon: 0322-61 69 67

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster