Ekonomiadministratör, redovisningsenheten

Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 300 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet.

I kommunen är vi cirka 2 300 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möta Alebornas förväntningar med oss?

Arbetsuppgifter:

Redovisningsenheten i Ale kommun, Alafors, söker två ekonomiadministratörer, en tillsvidareanställning och ett föräldraledighetsvikariat. Arbetsuppgifterna inom enheten består av fakturering och kundreskontra, fakturaskanning och leverantörsreskontra, utanordningar, bokföringsorder, kassa/bank-dagbokföring, kontanthantering, kontoavstämningar, momsredovisning, systemunderhåll, systemsupport, internkontroll, arkivering med mera. För att uppnå hög flexibilitet lägger vi stor vikt vid att våra ekonomiadministratörer behärskar flera av dessa arbetsuppgifter. I dagsläget behöver vi anställa en medarbetare med fakturering och kundreskontra som huvuduppgift samt en medarbetare med fakturaskanning och leverantörsreskontra som huvuduppgift. Arbetet innebär många kontakter med kunder, leverantörer och övriga medarbetare.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med minst gymnasieutbildning inom ekonomi eller annan för arbetet lämplig utbildning. Du har goda bokföringskunskaper, IT-kunskaper, vana vid Office-paketet och lätt för att lära dig nya affärssystem. Du har god administrativ förmåga och samarbetsförmåga samt är flexibel och mycket serviceinriktad. Du bör ha arbetat med uppgifter inom fakturering och kundreskontra eller fakturaskanning/leverantörsreskontra i åtminstone tre år.

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2019-04-23
Tidsbegränsat till:  En tillsvidareanställning och ett föräldraledighetsvikariat. Föräldraledighetsvikariatet sträcker sig till 2020-08-31.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-03-10
Referensnummer: A849410

Andra uppgifter:

Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas 24 månader efter avslutande av rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Ale kommun.

Upplysningar lämnas av:

Monika Lechelt
Redovisningschef
Telefon: 0303-70 32 79

Fackliga företrädare:

Fackliga representanter nås via kommunens kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster