Undersköterska

Tillsammans är vi fler än 3 000 medarbetare som arbetar för att göra Kungälv till en bra kommun att bo i, arbeta i och besöka. Vi är en värderingsstyrd arbetsplats med brukarfokus, helhet och lärande som våra kärnvärden. Vårt arbete kommer alltid att behövas och vara viktigt! Läs gärna mer om oss på www.kungalv.se

Att arbeta på boende är ett roligt, varierande och utvecklande arbete. Tillsammans med dina kollegor kommer du att utföra ett viktigt arbete, som har stor betydelse för dem vi är här för. Det gör du i den enskildes vardag, men också genom olika aktiviteter och i umgänge med andra.

Arbetsuppgifter:

Vi arbetar salutogent med det friska i fokus och är måna om den enskildes rätt till delaktighet. Just nu gör vi en extra satsning på detta genom att införa den nya metoden Individens Behov I Centrum. (Mer om IBIC hittar du här). Hos oss kommer du arbeta som kontaktpersonal och kommer i de fallen ha den enskilda i ett särskilt fokus.

För att skapa teamkänsla månar vi om ett tätt samarbete med hemsjukvårdens rehab- och sjukvårdsenhet. Praktiskt innebär det kontinuerliga teamträffar och att du utför arbetsuppgifter efter delegering från legitimerad personal. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och växa i arbetet genom att arbeta med fördjupade ansvarsområden t.ex. Social dokumentation, kost eller som hälsoinspiratör. Arbetet innebär dag, - kväll- och helgtjänstgöring, och du har möjlighet att påverka dina egna arbetstider i Time Care Planering. Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer:

Om du
tycker det är viktigt och roligt med ett gott bemötande gentemot den enskilde, men också i samarbete med kollegor och övriga yrkesgrupper du samverkar med
är ansvarstagande, lugn och lösningsfokuserad
är mån om kvalitet och tycker det är roligt att arbeta serviceinriktat
vill trivas på ditt arbete och sprida den känslan till dem vi är till för
vill arbeta hälsofrämjande och bevara det friska
har ett genuint intresse för människor och vill ha ett meningsfullt arbete
vill arbeta inom vård och omsorgsboende
vill vi att du kommer och arbetar hos oss!

I dina arbetsuppgifter ingår att dokumentera och kommunicera med olika parter vilket kräver att du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Då dator används som ett arbetsredskap behöver du ha god datorvana.
Arbetet i vården kräver att du har en god fysisk och psykisk förmåga.
Det är bra om du är utbildad undersköterska eller har likvärdig kompetens.
Har du erfarenhet av arbete inom äldreomsorg och funktionshinder eller liknande arbete är det meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 5

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-28
Referensnummer: usk vob tv feb -19

Andra uppgifter:

Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
KUNGÄLVS KOMMUN HAR UPPHANDLADE AVTAL.

Upplysningar lämnas av:

Petra Öberg
Enhetscef
Telefon: 0303 - 238603

Fackliga företrädare:

Kommunal
kommunal@kungalv.se
Telefon: vxl 0303 - 238000

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster