Mätartekniker

Göteborg växer som aldrig förr. Genom arbetet med avfall, vatten och avlopp bidrar Kretslopp och vatten till att skapa ett kretsloppssamhälle och göra det lätt för göteborgarna att leva hållbart.

Utan oss fungerar inte samhället. Vatten, avlopp och avfall är några av samhällets viktigaste grundpelare. Samhällsnyttan, framtidens utmaningar och byggandet av ett hållbart Göteborg ger stor tillfredsställelse. Vi vet att vi gör skillnad, nu och för framtiden.

Arbetsuppgifter:

Mätarverkstaden är en del av avdelningen ledningsnät. Enheten hanterar allt praktiskt vad gäller vattenmätare. Vi köper in vattenmätare, byter dem läser av, renoverar samt kontrollerar den i vårt ackrediterade kontrollorgan.

I jobbet som mätartekniker arbetar du i första hand med att utföra revisionsbyten av vattenmätare ute hos kund. Kunderna kan vara både privata hushåll men också större industrier. Revisionsbytena planeras in centralt men du ansvarar för att utföra arbetet. Det är viktigt att man som mätartekniker tar egna initiativ, samarbetar med kollegor för att förbättra arbetsmetoder och har en ständig strävan efter att få nöjda kunder.

Kvalifikationer:


Vi söker dig som har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att hantera uppgifter och nå mål. Ditt nytänkande kan omsättas i praktiken och bidrar till att utveckla verksamheten. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Du tar din uppgift på allvar och är mån om att slutföra det du påbörjat.

Du har en gymnasieutbildning gärna inom VA/VVS. Du har erfarenhet av att arbetat praktiskt med rörinstallationer i någon form. Arbete gentemot kund är meriterande.

Krav på B-körkort.
Erfarenhet krävs.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2019-02-01. Snarast eller enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-13
Referensnummer: A834717

Andra uppgifter:

Vi arbetar aktivt med att göra det möjligt för våra medarbetare att ha en bra balans mellan arbete och fritid. För oss är en god och hälsofrämjande arbetsmiljö viktig och erbjuder därför bland annat friskvårdstimma, friskvårdsbidrag och cykelförmån.

Hos oss får du kollegor med hög kompetens som har kul ihop och bryr sig om varandra. Vi har viktiga arbetsuppgifter där vi gör nytta för göteborgarna.
Göteborgs Stad är en stor arbetsgivare. Hos oss får du en trygg anställning och möjlighet till utveckling och karriär. Välkommen!

Upplysningar lämnas av:

Anders Larsson
Enhetschef
Telefon: 031-368 27 17

Fackliga företrädare:

Sandy Westergren
Kommunal
Telefon: 031 - 368 72 60

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster