Projektkoordinator Malmö Turism

Publiceringsdatum: 2018-05-15

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Stadskontoret har, som kommunstyrelsens förvaltning, en samordnande roll i förhållande till övriga förvaltningar inom Malmö stad. Stadskontorets centrala uppgiftsområde är policy-, strategi-, och utvecklingsfrågor samt uppföljning/utvärdering.

Malmö Turism är en del av Näringslivsavdelningen på stadskontoret, Malmö stad. Näringslivsavdelningens uppgift är att vara strategiska möjliggörare som genom våra aktiviteter och beslut skapar tillväxt och sysselsättning. Tjänsten tillhör sektionen för Privatresor.


Arbetsuppgifter

Som projektkoordinator för PR arbetar du hands-on med våra internationella influencersbesök och är en viktig kugge i vårt värdskap.

Du brinner för Malmö och du vill vara en del i teamet som är med och förmedlar bilden av Malmö.

Du är involverad i besöken innan, under och efter. Du hanterar system och kanaler för bl a organisering, fakturering och uppföljning av besöken.

Du arbetar också med produktutveckling och exportmognad. Arbetet kan innebära visst arbete på kvällar och helger.

Du arbetar tätt tillsammans med kollegor och våra partners vilket innebär att du måste vara bra på att jobba i team. Du förväntas vara aktiv i framtida utveckling av arbetet på såväl sektionen som enheten och avdelningen.

Kvalifikationer

Du har avklarad gymnasieutbildning eller motsvarande. Har du någon form av eftergymnasial utbildning inom turism, destinationsutveckling eller digital marknadsföring ses det som meriterande.

Vi ser att du har ett par års erfarenhet av arbete inom turism, destinationsutveckling, digitala marknadsföring eller annan typ av arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Rollen kräver att du är självständig och kan ta eget ansvar då du kommer behöva reflektera och fatta egna beslut utifrån olika situationer.

Du ska ha en god lokalkännedom i Malmö samt ett etablerat kontaktnät. Du är social och en naturlig nätverksbyggare och älskar att arbeta med och möta många nya människor och kulturer.

Under dina arbetsår inom området har du även skaffat dig en god förståelse för digital närvaro och marknadsföring. Vi ser därför att besitter du en god kommunikativ förmåga samt att du behärskar svenska såväl som engelska obehindrat. Har du fler språkkunskaper bedöms det som väldigt meriterande.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde 2018-09-01 eller enligt överenskommelse.

Antal platser: 2

Ansökan

Ansök senast: 2018-06-05

Referensnummer: 102-18 projektkoordinator Mö Turism

Kontaktpersoner

  • Anna Wittgren
  • Sektionschef
  • 0709-342209

Fackliga företrädare

  • Harald Nilsson
  • Saco
  • 040-341195

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.