Undersköterska till Hemsjukvården, semestervikariat

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Kommunen är organiserad i en förvaltning med fyra sektorer. Sektor Socialtjänst innefattar 3 verksamheter; Vård och omsorg, Individ- och familjeomsorg samt Funktionsvariation.

Vård och omsorg ansvarar för äldreomsorgen i Stenungsunds kommun. Hemsjukvården som utförs är lagstyrd och regleras primärt av Socialtjänstlagen (SoL) och Hälso- och sjukvårdslagen (HsL). Med människan i fokus verkställs insatser till personer som har behov av hjälp och stöd, exempelvis såsom i hemmet, på särskilda boenden, vid tillfälligt behov av korttidsplats samt behov av personlig assistans. Alla instanser i kedjan bidrar till en kvalitativ och säker vård och omsorg för våra omsorgstagare.

Vi söker nu undersköterskor till Hemsjukvården under sommarperioden, vars huvuduppgift är att vara ett stöd i det dagliga arbetet för våra sjuksköterskor. Vi hoppas och önskar att just Du vill göra en viktig insats i sommar och ta del av ett givande och meningsfullt arbete samtidigt som du får fantastiska erfarenheter för livet.

Arbetsuppgifter:

En arbetsdag börjar alltid med ett planeringsmöte, där du och dina tjänstgörande sjuksköterskekollegor går igenom dagens arbete. Din arbetsplats utgår från Tallåsens äldreboende, men du utför dina arbetsuppgifter på alla våra särskilda boenden i kommunen och i det ordinära boendet, hemma hos patienten, vilket skapar en omväxlande och utvecklande arbetsdag. Arbetsuppgifterna sker alltid på delegation av sjuksköterskorna så som att utföra provtagningar, ge injektioner, enklare såromläggningar, RIK, KAD vård, stomivård med mera.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med några års erfarenhet, eller dig som är sjuksköterskestudent med minst termin fyra avklarad. Du har den reella kunskap som krävs för att ta venösa och kapillära blodprov, utföra urintappning/katetersättning, samt kontrollera vitala parametrar.

B-körkort är ett krav.

Du ska vara engagerad med en god samarbetsförmåga, initiativrik och ha ett genuint intresse av att arbeta med människor. Är du en av dem vi söker så tveka inte på att söka, dina insatser kommer vara av stor betydelse för våra patienter och våra sjuksköterskor i hemsjukvården i sommar.

Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift, är du flerspråkig är det meriterande.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Intervjuer kommer ske löpande. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-07
Referensnummer: A849001

Andra uppgifter:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar lämnas av:

Peter Bolin
Enhetschef Hemsjukvården
Telefon: 0303 73 02 55
E-post: peter.bolin@ stenungsund.se

Fackliga företrädare:

De fackliga förbunden nås via kommunens växel
Telefon: 0303-73 00 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster