Husvikarie till Kristinedalskolan F-9

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Kommunen är organiserad i en förvaltning med fyra sektorer. Sektor Utbildning omfattar förskolor och grundskolor med tillhörande skolbarnomsorg, grundsärskola, gymnasium, vuxenutbildning samt Kultur- och fritid.

Stenungsund värnar om barns och ungdomars rättigheter och arbetar för att de ska ha en god uppväxtmiljö. Vi erbjuder mycket goda möjligheter till utbildning och arbete eller annan sysselsättning. I Stenungsunds kommun utbildar vi världsmedborgare som står väl rustade för framtidens alla utmaningar.

Kristinedalskolan F-9 består av två skolenheter med elever från förskoleklass till årskurs 9. På enheten finns ett fritidshem och en fritidsklubb för de äldre barnen. I samma skolbyggnad finns också Kristinedal grundsärskolan. Kristinedalskolan är en mångkulturell skola med elever som talar många olika språk. Vi ser mångfalden som en styrka och tillgång i det pedagogiska arbetet. Mångfald betyder mycket mer än var man är född, det handlar om en tanke, väl förankrad i läroplanen, att skolan ska möta varje elev utifrån individens egna förutsättningar.Arbetsuppgifter:

Vi arbetar för att elever ska lyckas och utvecklas kunskapsmässigt och som individer, samt vara trygga och känna en grupptillhörighet. För att lyckas med det även de dagar då ordinarie personal är frånvarande söker vi nu en husvikarie. Rollen som husvikarie innebär att du är vår fasta vikarie och vikarierar i olika klasser utifrån ordinarie lärares planering.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som vill arbeta med barn, som vill se dem utvecklas och stötta dem i allt de behöver stöd med. Då arbetet är omväxlande är det viktigt att du är stresstålig och flexibel. Vi vill att du har ett inkluderande förhållningssätt och hellre ser möjligheter än svårigheter. Vi önskar att du är trygg med förändringar då du växlar mellan olika elevgrupper under din arbetsdag. Förmågan att vara strukturerad och tydlig i sitt ledarskap är också viktig.
. Erfarenheter från liknande arbete är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 3-6 månader
Tillträde: Tillträde:Omgående

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-20
Referensnummer: A842458

Andra uppgifter:

Intervjuer sker fortlöpande, så tveka inte att söka.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar lämnas av:

Pia Kjeldsen
Biträdande rektor Kristinedal F-6
Telefon: 0303-730068
E-post: pia.kjeldsen@ stenungsund.se

Fackliga företrädare:

De fackliga förbunden nås via kommunens växel
Telefon: 0303-73 00 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster