Studentmedarbetare inom ekonomistyrning, systemvetenskap eller motsvarande

Publiceringsdatum: 2019-01-23

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Arbetsuppgifter

Som studentmedarbetare i Malmö stad erbjuds du en möjlighet att parallellt med studierna praktisera dina akademiska kunskaper med uppdrag inom våra verksamheter. Arbetstiden kan motsvara 10-15 timmar i veckan. Studentmedarbetarprogrammet vänder sig till dig som studerar på Malmö universitet eller Lunds universitet. Du ska ha läst minst 60 hp och fortfarande studera under hela uppdragsperioden.

Vi söker en studentmedarbetare som ska jobba med att effektivisera våra befintliga processer för larmmottagning, nyinstallation, service, avinstallation, kundservice, debitering, strategi och kundnöjdhet. Det handlar om att se över eventuellt dubbelarbete i befintliga processer och tillsammans med olika ansvariga och andra medarbetare se över var dessa kan effektiviseras.

Kvalifikationer

Det är lämpligt att du läser ekonomistyrning, systemvetenskap eller motsvarande som innehåller verksamhetsstyrning och processkunskap inom tjänstesektorn. Det är meriterande om du har erfarenhet av kvalitetssystem uppbyggda enligt ISO 9001:2015.
Som person är du analytisk, systematisk och drivande.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Omfattning: Timavlönad

Tillträde: Tillträde: 2019-03-01 Uppdraget omfattar ca 10-15 timmar per vecka, dagtid, under 14 veckor.

Antal platser: 1

Ansökan

Ansök senast: 2019-02-06

Referensnummer: 175-19-17

Kontaktpersoner

  • Kim Björkman
  • Planeringssekreterare
  • 0701-494781
  • Åke Härstedt
  • Enhetschef
  • 0734-420201

Fackliga företrädare

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.