Ekonom/ ekonomiadministratör till Hulebäcksgymnasiet

Välkommen till Härryda kommun, en arbetsplats där vi tror att olikheter berikar oss och höjer kvalitén. Vi är en serviceorganisation med myndighetsansvar och letar efter dig som vill vara delaktig, är engagerad och tar eget ansvar. Vi levererar service med hög kompetens och kvalitet i en kommun som rymmer många spännande projekt och goda kollegor. Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i kommunen.

Hulebäcksgymnasiet i centrala Mölnlycke startades 1995 och är idag en av Göteborgsregionens mest populära gymnasier. Skolan har ca 1 700 elever samt ca 230 anställda. Verksamheten bedrivs i ett flertal moderna fastigheter med god teknisk standard.

Arbetsuppgifter:

Du erbjuds ett arbete inom skolans administration och dina arbetsuppgifter är kopplade till ekonomi. Detta sker i kontakt med skolans och kommunens personal, elever, deras föräldrar och andra externa kontakter via personliga möten, mail och telefon.
I arbetsuppgifterna ingår fakturahantering, debeteringar av externa och interna tjänster, ekonomiska underlag för utbetalningar, enklare bokföringsarbete, avstämningar av konton, kontanthantering och månadsuppföljningar för programmen/ämnen.
Detta arbete sker i nära samarbete med ansvarig chef.

Kvalifikationer:

Vi söker Dig som har en gymnasial ekonomisk utbildning med inriktning mot redovisning.
Erfarenhet av praktiskt arbete inom kommunal ekonomi och systemet Raindance är meriterande. Goda kunskap om lagar som är kopplat till ekonomi är ett plus.

Vi tror att du är en noggrann och serviceinriktad person, som gillar att jobba med siffror och hålla ett högt tempo. Du är strukturerad, ansvarstagande, stresstålig, noggrann samt har mycket god förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift. God datavana är ett krav.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: Efter överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-24
Referensnummer: A842044

Andra uppgifter:

Vi påbörjar rekryteringsarbetet efter hand som ansökningarna kommer in.

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Ingemar Dahlquist
Administrativ chef
Telefon: 031-724 66 27

Fackliga företrädare:

Pia Jäderklint
Vision
Telefon: 031-724 61 21

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster