Feriepraktik för elever i Degerfors kommun

Tillbaka

Degerfors erbjuder en kombination av den lilla ortens fördelar med närhet till god kommunal service och friluftsliv och med kommunikationer som gör att du är i huvudstaden på mindre än två timmar. I Degerfors arbetar vi aktivt för entreprenörskap och växande företag, centrumutveckling och attraktiv boendemiljö. Arbetsgivaren Degerfors kommun har ca 700 medarbetare, fördelat på fyra förvaltningar. Vår personalpolitiska vision bygger på att vi trivs på jobbet! Degerfors kommun ska vara en attraktiv arbetsgivare och ska erbjuda goda förutsättningar för medarbetarna att känna trivsel, arbetsglädje, yrkesstolthet och engagemang.

Arbetsuppgifter:

Diverse uppgifter inom enkätens områden (barn,vård och omsorg,vaktmästeri osv).

Kvalifikationer:

Degerfors kommun erbjuder denna sommar ferieplatser i Degerfors, Åtorp och Svartå till samtliga elever som avslutar årskurs 9 och är skrivna i Degerfors kommun.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

OBS! Du kan bli erbjuden feriearbete på annan ort än där du bor (Degerfors, Svartå eller Åtorp) och Degerfors kommun/Ferieförmedlingen står inte för transport till och från arbetet i dessa fall.

VIKTIGT! Sista ansökningsdag är den 29 mars, 2019. (Ansökningar inkomna efter den 29 mars kommer inte att ingå i urvalsprocessen.)
Ansökan sker via: www.degerfors.se

Anställningsform:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Timavlönad
Antal platser: 50

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-03-29

Arbetsgivarens referensnummer: A849803

Upplysningar lämnas av:

Jonas Backman
Arbetskonsulent
Mobiltelefon: 0706-65 57 87
E-post: jonas.backman@ degerfors.se

Tillbaka