Lärare särskild undervisningsgrupp åk 4-6 till Landvetterskolan

Tillbaka

Välkommen till Härryda kommun, en arbetsplats där vi tror att olikheter berikar oss och höjer kvalitén. Vi är en serviceorganisation med myndighetsansvar och letar efter dig som vill vara delaktig, är engagerad och tar eget ansvar. Vi levererar service med hög kompetens och kvalitet i en kommun som rymmer många spännande projekt och goda kollegor. Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i kommunen.

Landvetterskolan ligger i centrala Landvetter med goda kommunikationer inom Göteborgsregionen. På Landvetterskolan har vi ca 750 elever från förskoleklass till åk 9. Landvetterskolan är en skola med goda resultat och ett välfungerande elevhälsoteam. Vi arbetar ständigt för ett förtroendefullt samarbete mellan skola och hem. Läget ger oss stora möjligheter vad gäller samverkan med det omkringliggande samhället. Bredvid skolan ligger en ishall och ett nytt kulturhus.

På Landvetterskolan arbetar vi för studiero och goda relationer. Vi vill att eleverna ska vara delaktiga i och har inflytande över beslut som påverkar deras skolgång. Vårt mål är att ge eleverna kunskaper och förutsättningar för en hållbar framtid.

Vi söker dig som vill arbeta som lärare i särskild undervisningsgrupp och som har stort intresse av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd.

För mer information: http://www.harryda.se/grundskola

Arbetsuppgifter:

Vi erbjuder nu en tillsvidareanställning på heltid med uppdrag att arbeta som lärare i den ena av våra särskilda undervisningsgrupper. Tillsammans med övriga pedagoger ansvarar du för elevernas hela skoldag.

Kvalifikationer:

Du som söker är legitimerad lärare för grundskolans tidigare åldrar med behörighet att undervisa i årskurs 4-6. Vi söker dig som har ett inkluderande förhållningssätt och möter varje elev utifrån individuella förutsättningar och behov. Du är en engagerad och flexibel pedagog med god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt. Du har förmåga att skapa goda möten och att samspela med elever, vårdnadshavare och kollegor. Din starka sida är att samspela och samarbeta i arbetslag där flexibilitet är ett ledord.

Dina ämnesbehörigheter är i första hand sv/so/eng. Har du fler ämnen så är det välkommet. Meriterande är om du har specialpedagogisk kompetens samt kunskap inom IKT och andra alternativa verktyg.
Stor vikt kommer att läggas vid utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med ferietjänst.

Vi kommer att påbörja rekryteringen i takt med att ansökningarna kommer in.

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: 12 augusti 2019, eller enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-10

Arbetsgivarens referensnummer: A860939

Upplysningar lämnas av:

Susanne Lorenzatti
Rektor (Landvetterskolan)
Telefon: 031-724 83 61
E-post: susanne.lorenzatti@ harryda.se

Facklig(a) företrädare
Lärarförbundet
Telefon: 031-724 63 98
E-post: lararforbundet@harryda.se

Lärarnas Riksförbund
Telefon: 031-724 67 32
E-post: lr@harryda.se

Tillbaka