Är du undersköterska och vill göra skillnad i människors vardag? Hemtjänsten Lindome söker just dig!

Tillbaka

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Vård- och omsorgsförvaltningen med sina ca 1500 medarbetare är en av förvaltningarna i Mölndals stad och omfattar äldreomsorg, funktionshinder och hemsjukvård.

Mer information finner du på vår hemsida, www.molndal.se

Arbetsuppgifter:

Är du en person med hjärtat på rätt ställe, modig, engagerad och driven? Vill du vara med och göra skillnad och bidra till bästa möjliga hemtjänst varje dag? Tveka inte att söka till oss på omvårdnadsteam Lindome. Vi söker just nu två undersköterskor och kan erbjuda tillsvidareanställning på 100%.

Du kommer tillsammans med övriga medarbetare utföra service och omsorgsinsatser till våra brukare i deras hem. Vårt arbetssätt präglas av ett salutogent synsätt, vilket innebär att ge personligt stöd utifrån individuella behov och förutsättningar.

Som undersköterska i Lindome omvårdnadsteam har du möjlighet att arbeta med för yrket kvalificerade arbetsuppgifter då alla städ- och inköpsinsatser åt brukarna i hemtjänsten utförs av ett särskilt serviceteam.

Kvalifikationer:

• Omvårdnadsprogrammet, Vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms vara likvärdig.
• Körkort är ett krav.
• Datavana meriterande.
• Erfarenhet av arbete med Treserva, Time Care och/eller TES ses som meriterande.
• Du behöver kunna tala, skriva och förstå det svenska språket.

Du ska ha ett genuint intresse för att arbeta med människor, vara lyhörd, empatisk och serviceinriktad. Du bör tycka om att arbeta självständigt men också se dig själv som en självklar del i vårt team. Det är av stor betydelse att du har en god planerings- och samarbetsförmåga. Administrativt arbete är en del av arbetsuppgifterna, bland annat dokumentation och att skriva och uppdatera genomförandeplaner.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av omsorgsarbete.

Som tillsvidareanställd och visstidsanställd i Mölndals stad får du ersättning för motion och annan friskvård motsvarade 2000 kronor.

I denna rekrytering kommer urval och intervjuer att ske löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Inom vård- och omsorgsförvaltningen pågår ett aktivt arbete för att kunna erbjuda medarbetare önskad sysselsättningsgrad i syfte att minska de ofrivilliga deltidsanställningarna. I de fall annonsering gäller en deltidstjänst är vår ambition att på sikt ge möjlighet till utökad sysselsättningsgrad.

Vid rekrytering beaktar vi mångfaldsperspektivet för att få en bättre spegling av vår verksamhet.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Mölndals stad har upphandlade avtal.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde snarast, enligt överenskommelse. Schemalagd arbetstid med dag, kväll och helg. Schemaläggning i Time Care.
Antal platser: 2

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-07

Arbetsgivarens referensnummer: A860453

Upplysningar lämnas av:

Anna Olvhammar
Enhetschef
Telefon: 031-315 28 21
E-post: anna.olvhammar@molndal.se

Facklig(a) företrädare
Kommunal Mölndal
Telefon: 031-315 33 30

Tillbaka