Gatuchef

Tillbaka

Tekniska avdelningen i Torsby kommun ansvarar för gata, VA, fastigheter, renhållning och fritidsanläggningar. Tillsammans bidrar vi till en bekväm vardag för dem som verkar och lever i Torsby kommun.

Inom området Gata ingår drift och underhåll av parker, lekplatser, fritidsanläggningar, omlastningsterminalen, viss allmänplats mark och kommunens gator och vägar som tillsammans med gång och cykelvägar utgör ett vägnät på cirka 110 km.

Gatuchef ingår kommunens chefnätverk där det regelbundet erbjuds kompetensutveckling.

För mer information: http://www.torsby.se

Arbetsuppgifter:

Som Gatuchef rapporterar du till kommunens tekniska chef och är en del av tekniska avdelningens ledningsgrupp. Du ansvarar för investeringar, drift- och underhåll av gator och vägar, parker och de kommunalägda fritidsområdena. Du har personal-, budget- och arbetsmiljöansvar. Arbetet ska ske i nära samarbete med VA för bästa möjliga fördelning och utnyttjande av resurser. I tjänsten innebär det mycket kontakter med politik, föreningsliv, medborgare, myndigheter och andra avdelningar. Det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga både med egen personal och övriga kontakter. Du har även ansvar för teknisk dokumentation, uppföljning, rapportering och du har ett beställaransvar för köpta tjänster. Du ansvarar för planering av beredskapstjänstgöring för vinterväghållning.

Beredskap ingår i tjänsten.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är en positiv, kommunikativ och engagerande ledare med utvecklingsfokus. Vår organisation genomgår en generationsväxling och vi vill att du är med och driver utvecklingen mot en ny hållbar organisation. För att lyckas bra tror vi att du är en trygg, strukturerad person med ett stort kvalitetstänk och goda kunskaper att planera verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Du bör ha relevant eftergymnasial utbildning eller erfarenhet som bedöms som likvärdig. Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet av arbete inom VA-tekniskt område och det är önskvärt med ledarskapserfarenhet.

Vi förutsätter att du är en van datoranvändare och är väl förtrogen med Officepaketet. Du kan uttrycka dig väl i svenska språket både tal och skrift och det är önskvärt med goda kunskaper i engelska.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. B-körkort är ett krav.

Övrigt:

Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas 24 månader efter avslutad rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Torsby kommun.

Torsby kommun samarbetar med Visma Recruit i rekryteringsärenden. Visma Recruit vänder sig till dig som vill arbeta inom den offentliga sektorn. Det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Välkommen med din ansökan (personligt brev, CV/meritförteckning, referenser och löneanspråk) via Visma Recruit! Betyg/intyg lämnar du först efter begäran.

Vi har gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av säljbolag.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. 100 %
Löneform: Månadslön. Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid.  Beredskap ingår i tjänsten.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Löneförmåner: För att stärka sin roll som en attraktiv arbetsgivare erbjuder Torsby kommun ett förmånsprogram som komplement vid lönesättningen.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-29

Arbetsgivarens referensnummer: Ks 2019/5

Upplysningar lämnas av:

Marie Johansson
teknisk chef
Mobiltelefon: 070-301 19 23

Facklig(a) företrädare
Oscar Arlestrand
Sveriges Ingenjörer
Mobiltelefon: 070-640 76 07

Sune Eriksson
Ledarna
Telefon: 070-640 76 04

Tillbaka